Ce-a putut să cumpere Florin Călinescu din mall în 40 de minute! N-a fost nici un inel cu diamant, nici vreun telefon super performant! Și-a cumpărat o amărâtă de…VIDEO EXCLUSIV

Florin Călinescu a fost și el cuprins ca toți românii în perioada asta de…febra cumpărăturilor!

Autor: Ana Maria Petre

In articol:

 

Pe Florin Călinescu, paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins la mall, unde a petrecut ceva timp. Mai întâi a stat de vorbă cu un amic. Așezați amândoi pe o bancă în fața magazinelor de haine, părea că sunt doi bărbați care-și așteaptă plictisiți partenerele să iasă cu mâinile pline de sacoșe.

Nu era însă așa, erau doar doi bărbați care stăteau de vorbă! Și după ce au terminat discuția, fiecare a plecat la treaba lui.

Iar treaba lui Florin Călinescu era într-un magazin de telefoane, unde a intrat decis. A întrebat ceva un vânzător, apoi a venit și al doilea. Și împreună, toți trei au tot discutat. Părea că Florin Călinescu e decis să facă o investiție și să-și cumpere un telefon nou, așa de Moș Crăciun sau cadou de Anul Nou!

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Ce mai face fiul lui Florin Călinescu? Petru este muzician și cântă în trupa New Vegas Show FOTO

Numai că, surpriză! Vânzătorii, însoțiți de Florin Călinescu se îndreaptă spre raftul de…huse pentru telefon, de unde aleg una. Florin Călinescu o privește cu atenție pe toate părțile, mai pune apoi câteva întrebări.

Părea că nu e foarte convins că este exact ceea ce îi trebuia, așa că mai poartă o discuție cu vânzătorii și abia apoi se îndreaptă spre casa unde plătește husa.

În total, Florin Călinescu a petrecut în mall 40 de minute ca să-și cumpere o husă de telefon.

Citeste si: Florin Călinescu, probleme de sănătate. A fost nevoie de intervenția medicilor: „Nu vreau să îl pierd. Îmi e tare drag”

Florin Călinescu face live-uri pe facebook

Florin Călinescu a plecat de la Pro Tv, unde era jurat la ”Românii au talent”, decis să intre în politică cu ajutorul unui partid nou înființat. În toamna lui 2020, Florin Călinescu a candidat la funcția de primar al Bucureștiului, dar nici el, nici partidul lui nu a avut prea multe șanse.

Însă, în perioada aceasta, în care pandemia l-a forțat să facă o campanie atipică, Florin Călinescu s-a mutat la țară și s-a specializat în live-uri pe pagina lui de Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Călinescu a răbufnit în plină pandemie: „Este un EXPERIMENT mondial, ca să fim ținuți în botniţă şi în mănuşi“

Florin Călinescu, invitatul lui Christian Sabbagh la Ediție specială! Ce a spus despre criminalul de la Caracal: "Oamenii legii se plimbă după cum vrea Dincă"

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies