Ce cadou i-au oferit Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi lui Cătălin Botezatu de ziua acestuia! Bianca a scris un mesaj cu pixul pe cutia de lux!

Ce cadou i-au oferit Bianca şi Bodi lui Cătălin Botezatu la aniversarea zilei de naştere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

catalin botezatu bianca dragusanu si alex bodi

Bianca şi Bodi i-au oferit lui Cătălin Botezatu un cadou frumos împachetat. Vedeta şi soţul ei s-au aflat printre invitaţii la petrecerea dată de designer, organizată într-un club, cu ocazia împlinirii a 53 de ani. (vezi cum s-au distrat Bianca şi Bodi la Viena)

Citeste si: Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu! Ce se întâmplă chiar în aceste momente între celebra blondă și iubitul ei, Alex Bodi! EXCLUSIV

Citeste si: Cătălin Botezatu, ”măcelărit” pe abdomen după 4 operații de cancer! ”Acum am complicații, sunt cardiac”! Cum l-au salvat medicii de la moarte

Citeste si: Alex Bodi și-a părăsit soția pentru a fi cu Bianca Drăgușanu: „El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit”

În drum spre petrecere, în timp ce Bodi conducea, Bianca a fotografiat cadoul pe care l-au pregătit pentru Botezatu. E vorba despre o cutie portocalie, legată cu un şnur negru pe care era imprimat numele firmei Hermes.

Ce cadou i-au oferit Bianca şi Bodi lui Cătălin Botezatu

Ce cadou i-au oferit Bianca şi Bodi lui Cătălin Botezatu. A scris "Bodi Bianca" 

Bianca nu a dezvăluit dacă este vorba desre vreun parfum sau depsre vreo bijuterie. Pe capacul cutiei, ea a scris cu pixul "Bodi Bianca", sub care a desenat o coroană de rege stilizată.

“La mulţi ani!”, a mai scris Bianca Drăguşanu pe cutia adresată lui Cătălin Botezatu. Când au ajuns, Bianca şi Bodi au fost întâmpinaţi de designer, alături de care s-au fotografiat chiar înainte de începerea petrecerii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate