Ce familie frumoasă are motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea! Teo Emi este însurat cu o blondă şi e tatăl unei fetiţe de 3 ani! FOTO

Doar apropiaţii ştiu ce familie frumoasă are motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Din fotografii reiese ce familie frumoasă are motociclistul care l-a făcut KO pe Mircea Badea. Teo Emi a revenit în prim-plan după ce, acum o săptămână, l-a pus la podea pe Badea în doar 5 secunde, aplicându-i o lovitură cu genunchiul. (vezi cine spune că Mircea Badea a fost furat de arbitri în lupta cu Teo Emi)

Citeste si: Mircea Badea a avut probleme și cu Daniel Ghiță: ”Când mă vezi pe stradă, să mă ocolești”! Cum vrea luptătorul să se răzbune acum pe vedetă?

Citeste si: Teodor Emi l-a desființat pe Mircea Badea după prima bătaie pe care i-a dat-o: ”Tare în gură doar de la distanță. E zombie, lingău până la moarte!”

Citeste si: Anunţul dramatic făcut de Mircea Badea: „Sunt în prag de atac cerebral!” Vezi ce s-a întâmplat în creierul său după loviturile primite de la motociclistul Teo Emi!

Ce familie frumoasă are motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea. Teo Emi are o viaţă de familie exemplară 

Despre Teo Emi s-a scris că are o carieră sportivă deosebită, el obținând o medalie de bronz la Campionatul Mondial de Muay Thai din Bangkok – Thailanda 2017, un titlu de campion balcanic Sanda Wu-Shu (2015) și patru titluri de campion național Muay Thay și Wu-Shu. Teo Emi are însă şi o viaţă de familie exemplară, căreia îi dedică majoritatea timpului său.

Ce familie frumoasă are motociclistul care l-a făcut KO pe Mircea Badea. S-a însurat cu Claudia în 2014

Se vede ce familie frumoasă are motociclistul care l-a făcut KO pe Mircea Badea. Teo Emi s-a însurat în 2014 cu iubita sa, blonda Claudia, ei realizând un pictorial special cu ocazia evenimentului. În 2016, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe care a fost deja în primele sale vacanţe, atât la munte, cât şi la mare. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: