Ce înseamnă când visezi bani. Care este semnificația. Când să te bucuri, când să te ferești

Semnificația banilor în vise constituie unul dintre cele mai intrigante mesaje pe care omul încearcă să le descopere. Ei bine, în primul rând trebuie să aflați că acesta poate fi, uneori, un semn bun, dar pot aduce și ceva rău în viața omului.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Ai visat bani? Ce semnificatie au


In articol:

Ce înseamnă când visezi bani? Semnificația unui astfel de vis, cu bancnote sau monede, este interpretabilă. De multe ori, banii pot fi un semn bun, însă, ca şi în viaţa reală, pot aduce ceva rău.

Cum descifrează specialiştii semnificaţiile viselor cu bani

În vise, banii simbolizează de obicei putere, bogăţie, prosperitate, încredere în sine, succes. Ar putea fi vorba despre oportunitate și o lume plină de posibilități. Banii pot însemna câştig material, iar în acest caz este vorba despre ceva concret, însă pot simboliza şi idei mai abstracte, precum bogăţia în spiritualitate, iubire, idealuri în viaţă, înţelepciune.

Citeste si: Cea mai norocoasă lună a ta, în funcție de zodie! Când vei da lovitura în 2020

Banii în vis nu simbolizează, aşadar, doar bogăţia materială, ci pot reflecta energia, starea de sănătate, psihicul, inima, intelectul sau spiritul unei persoane. Dacă cineva poate fi „bogat” în unele calităţi, poate fi „sărac” în privinţa altora.

Dacă visezi că ai câștigat bani sau ai o mare rezervă de bani în vis, e bine! Înseamnă că ai capacitatea de a-ți atinge orice obiectiv pe care ți l-ai propus în viață.

Citeste si: Compatibilitate Scorpion. Zodiile cu care se potrivesc nativii Scorpioni

Ce înseamnă când visezi bani pierduţi

Dacă visezi că ai pierdut bani, e un semn de necaz, care îți poate afecta casa și cariera.

De asemenea, când ai visat că ai pierdut sau că îți lipsesc banii, e de rău. Asta înseamnă că simți că oportunitățile pe care le ai în viață sunt ratate. De asemenea, poate însemna că te confrunți cu un obstacol peste care nu reușești să treci. Sau nu ai resursele pentru a-ți atinge un obiectiv.

Ai visat că ai pierdut bani în vis? Poate însemna că lipsa de încredere în tine. Iar dacă visezi că ai transferat bani în contul cuiva, de asemenea, te așteaptă un obstacol în viață.

Citeste si: Nicolae Guţă nu mai ştie pe unde să se ascundă de coronavirus! A zburat în Spania, apoi s-a dus în Germania!

Citeste si: Mucenici muntenești. Rețeta simplă și rapidă

Citeste si: Simona Halep, schimbare uriașă în viața ei! Cum a fost răsfățată de Toni Iuruc după ce și-a prezentat noul look! Vedeta arată senzațional


Ai visat bani furaţi? Iată ce înseamnă

Când visezi că ți s-au furat bani sau alte bunuri, este un avertisment! Trebuie să fii mai atent cu acțiunile pe care le întreprinzi. Și cea mai mică eroare ar putea duce la un conflict cu o persoană apropiată!

Dacă visezi că furi bani, înseamnă că ai probleme financiare, te confrunți cu lipsuri. În schimb, când visezi că cineva ți-a furat bani, înseamnă că exagerezi cu unele lucruri în viață și e bine să te temperezi.

Citeste si: Horoscop saptamana 2 - 8 martie 2020. Zodia Taur pune relatiile pe primul plan, Racii trebuie sa se trezeasca la realitate

Ce înseamnă când visezi bani împrumutaţi

Dacă visezi că ai dat sau luat bani cu împrumut, înseamnă că ai ceva de ascuns. De asemenea, poate însemna că cineva ascunde ceva față de tine.

Când visezi bani pe care îi cere o femeie tânără, înseamnă probleme pe care le întâmpini în carieră sau afaceri. Mai mult, persoana iubită ori altcineva apropiat ar putea fi sursa acestor probleme.


Dacă visezi că înghiți bani, nu e un semn bun! Înseamnă că începi să manifești lăcomie!

Dacă visezi că ai luat bani, e un semn că oamenii au încredere în tine.

Ce semnificație au banii găsiţi pe jos, în vis

Dacă visezi că aduni bani de pe jos, sume mărunte – câteva monede, nu este un semn bun! Înseamnă că vei avea o pierdere, care poate fi financiară, materială sau sentimentală.

Dacă vezi în schimb bani pe drum în vis, înseamnă că vei scăpa de unele griji.

Când visezi că ai primit bani de la cineva, poate însemna că vei avea un copil.

Bancnote în vis

Dacă visezi bancnote, bani de hârtie, înseamnă ghinion sau că vei suferi o pierdere. Monedele de aur în vis semnifică prosperitate.

Când visezi bani falși, înseamnă că nu ai deplină încredere în tine sau cineva nu te evaluează la adevărata valoare. Poate semnifica și un conflict cu cineva foarte apropiat, rudă sau prieten.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate