Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Cătălin Botezatu, de ziua lui? Cei doi au o prietenie de 30 de ani

Fiica lui Petre Roman nu a uitat de ziua de naștere a designerului, așa că i-a făcut o urare emoționantă, pe rețelele de socializare.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai iubiți creatori de modă din țara noastră, iar acest lucru se poate observa destul de ușor. De ziua lui de naștere, designerul a primit urări din partea tuturor prietenilor, care au ținut să-și exprime aprecierea la adresa lui.

Printre cei care i-au transmis un mesaj aniversar s-a numărat și Oana Roman, cu care Bote are o relație apropiată de 3 decenii.

Citeste si: Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani. Cum s-a lansat celebrul creator de modă în industria fashion

Oana Roman, urare de ziua lui Cătălin Botezatu

Oana Roman și Cătălin Botezatu au declarat în nenumărate rânduri în spațiul public că au o relație strânsă de prietenie, care durează de 30 de ani. Acum, cu ocazia zilei de naștere a creatorului de modă, vedeta a ținut să îi transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și să-i mulțumească pentru toate momentele în care i-a fost alături: "Cătălin, la mulți ani! Să fii sănătos, că asta e cel mai important.

Oana Roman și Cătălin Botezatu sunt prieteni de 30 de ani

Oana Roman

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Ești prietenul meu de 30 de ani, te pup tare! Sper să mai fim prieteni încă cel puțin 30 de ani de acum încolo. Să știi că și dacă n-am fi prieteni și cineva m-ar ruga să numesc o vedetă în România, cu siguranță acea persoană ai fi tu!", a fost urarea făcută de Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

Cătălin Botezatu, în lacrimi din cauza urării făcute de Angela Similea

Cătălin Botezatu și Angela Similea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Angela Similea l-a emoționat până la lacrimi pe Cătălin Botezatu

Împlinirea vârstei de 55 de ani a venit la pachet și cu câteva lacrimi pentru Cătălin Botezatu. Designerul a fost de-a dreptul copleșit de urarea pe care Angela Similea i-a făcut-o cu puțin timp înainte de ziua lui și nu s-a mai putut abține din plâns: "Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească.

Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături.

Citeste si: Cătălin Botezatu, în lacrimi la TV. Angela Similea i-a făcut o urare emoționantă, de ziua lui: "M-a copleșit"

E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce. Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate.", i-a transmis Angela Similea lui Bote, la "Teo Show".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies