Ce noi pretentii au fiii Ilenei Ciuculete! Razboiul pe avere e crancen si se poarta in sala de tribunal! EXCLUSIV!

La un an si 2 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, razboiul pe avere purtat de mostenitorii ei devine crancen. Mai nou, la ultimul termen care a avut loc in preces, fiii artistei au avut noi pretentii.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

fara descriere

Reclamantii, Mugurel si Cristi Sfetcu, cei doi fii ai cantaretei Ileana Ciuculete, s-au plans instantei de judecata ca o parte din averea lasata in urma de mama lor nu a figurat pe lista bunurilor care au facut obiectul succesiunii. (Ce s-a intamplat la termenul din procesul pe care fiii Ilenei Ciuculete l-au deschis impotriva tatalui lor vitreg) 

Pe scurt, Mugurel si Cristi Sfetcu Ciuculete, sustin ca mobilierul mamei lor nu s-a regasit in masa succesorala. Ceea ce, spun ei, inseamna cu alte cuvinte ca averea nu a fost impartit asa cum s-ar fi cuvenit.

Fiii Ilenei Ciuculete sustin ca mobilierul din vila mamei lor, imobil care a fost vandut la scurt timp dupa moartea artistei, ar fi valorat o mica avere.

Pentru ca au descoperit ca acesta nu a fost luat de Cornel Gales, in noua sa casa, dar nici nu s-a regasit pe lista bunurilor care au facut obiectul succesiunii, Cristi si Mugurel lasa sa se inteleaga ca mobila ar fi fost vanduta fara stirea lor, dupa cum sustine vaduvul.

 

Ce noi pretentii au fiii Ilenei Ciuculete. Ce spune Cornel Gales 

“Mai intai au spus ca am avut kilograme de aur. Dupa asta ca am dat hainele de piele ale Zanicii si ca ei nu s-au ales cu nimic. 

Cititi restul pe stirilekanald.ro

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate