Cornel Gales, viata de nabab in Egipt. Viziteaza 6 resorturi de lux pe ZI! Exclusiv!

Cornel Gales si-a gasit profesia ideala si a devenit turist de meserie. Intors de curand dintr-o croaziera de lux, in Emiratele Arabe, vaduvul Ilenei Ciuculete si-a facut din nou bagajele si a luat calea Egiptului, supranumit si “Perla Africii”

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriere

In decurs de 10 luni, de cand lucreaza pentru o agentie vestita de turism, Cornel Gales a reusit sa vada aproape toata lumea. (Cornel Gales pleaca din tara! Ce le transmite fiilor Ilenei Ciuculete, care l-au dat in judecata) De la un capat la altul al mapamondului, din Spania in Turcia, din Emiratele Arabe pana in India, la Mumbai-Bombay, vaduvul Ilenei Ciuculete a vizitat, in nici un an, cat nu reusesc altii intr-o viata intreaga.

In aceasta perioada, de exemplu, Cornel Gales si blonda Viviana, sefa sa de la agentia de turism, se afla in insoritul Egipt,unde temperaturile ajung in la 30 – 33 de grade Celsius.

Dar asta nu este nimic, pentru ca pe langa vremea frumoasa si peisajele de vis, obiectivele turistice si traditiile zonei pe care le descopera acum, Cornel Gales este tratat ca un nabab.

Interesati sa puna mana pe cat mai multe contracte cu agentiile romanesti, hotelierii zonei sunt extrem de generosi si ospitalieri si nu stiu ce sa faca sa-si impresioneze oaspetii din Romania. Astfel, Cornel Gales si blonda Viviana au fost imbiati sa se plimbe cu camilele, sa guste din preparatele gastronomice locale si sa faca baie in piscinele cu apa de mare.

“Este un infotrip foarte interesant. Este un pic obositor, pentru ca vizitam cate 6 resorturi pe zi, dar suntem primiti si tratati regeste cu mese surpriza si alte atentii.

Am primit chiar si un tort cu tricolorul romanesc. Aici, totul este de 5 stele. Locurile sunt extraordinar de frumoase, vremea perfecta si gazdele noastre ne rasfata si ne fac sa ne simtim importanti”, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Dupa cum se poate vedea in fotografii, sejurul le prieste de minune celor doi. Atat Cornel Gales, cat si Viviana au chipurile senine si sunt fericiti. 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate