Cum a reactionat Cornel Gales in momentul mortii cantaretei Ileana Ciuculete. Nasa cuplului povesteste episodul tulburator! Azi se implineste un an de la moartea artistei! | EXCLUSIV

Ieri noapte s-a implinit un an de la trecerea in nefiinta a cantaretei Ileana Ciuculete. In ciuda timpului scurs, Doina Belu, nasa lui Cornel Gales, are inca proaspat in memorie momentul in care a primit vestea disparitiei finei sale.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriere

Totul se intampla in noaptea de 13 spre 14 martie, la ora 05:00 dimineata, cand nasa lui Cornel Gales era contactata telefonic de finul ei. Femeia era una dintre putinele persoane care stiau ca artista de muzica populara este internata in spital si starea sa este extrem de critica, asa ca la primirea apelului, aceasta a banuit ca s-a intamplat ceva rau. (Imagini de la parastasul de un an al cantaretei Ileana Ciuculete) 

“L-am auzit pe Cornel urland ca un caine schingiuit. Urla si isi manifesta durerea intr-un mod care m-a tulburat si pe care nu il voi uita cate zile oi avea. Cornel nu vorbea, doar urla a durere. I-am spus: Mai, omule, ce s-a intamplat? Mai, omule, vorbeste cu mine, spune ceva. Cornele, te rog, aduna-te si spune-mi ce s-a intamplat.

Iar el, nimic…urla la fel. Nici nu stiu de unde mai avea glas. Tremuram din tot corpul si simteam ca mi se face rau. Eu am diabet si nu am voie sa am emotii puternice”, a declarat Doina Belu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Nasa lui Cornel Gales isi aminteste ca in ciuda eforturilor pe care le-a facut nu a reusit sa il scoata pe finul ei din starea de soc in care acesta ramasese blocat.

Cum a reactionat Cornel Gales in momentul mortii cantaretei Ileana Ciuculete. Dezvaluiri tulburatoare!

“Cred ca totul a durat cam 10-15 minute. La un moment dat, am auzit vocea unei femei, a unei asistente medicale, care il ruga sa o lase jos pe finuta. Ii luase trupul in brate. L-am rugat sa asculte ce ii spune si atunci mi-a spus: "Nasica e rece, Zanica mea e rece! Ce ma fac nasica?! Fa ceva!”, a declarat Doina Belu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 din cauza unei ciroze hepatice galopante. Artista aflase de boala ingrozitoare de care sufera in urma cu un an, dupa un control facut la o clinica privata! Dupa ce a primit rezultatul analizelor, artista a realizat cat de grava este situatia sa si a avut o criza de plans care a durat ore intregi!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate