Ce s-a întâmplat între Oana Zăvoranu şi Mario Iorgulescu în noaptea pe care au petrecut-o împreună: „Nu am încercat să o agăţ, am crezut sincer că între noi ar putea fi vorba despre iubire”

S-a aflat ce s-a întâmplat între Oana şi Zăvoranu şi Mario Iorgulescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar ce s-a întâmplat între Oana şi Zăvoranu şi Mario Iorgulescu. În februarie 2014, cei doi au fost protagoniştii unei poveşti care a apărut în presă. Duppă ce s-a separat de Pepe, Oana a petrecut o noapte în club, unde a flirtat cu fiul lui Gino Iorgulescu. "M-am dus în club pentru că venea Ja Rule. Şi acolo s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apoi a venit băiatul care era drăguţ, este un tip curtenitor, m-a luat de umeri, a înecract să îmi capteze atenţia. Eu nu l-am luat ca pe un potenţial iubit. Poate lui îi place şi mie urmează să... El avea deja simţul proprietăţii fără să aibă proprietatea. El a rămas în club şi eu am plecat cu Raluca şi doi prieteni buni. Dar pe Mario l-am văzut ca pe un admirator, nu ca pe un potenţial iubit", a declarat Oana Zăvoranu.

Citeste si: Martor la accidentul lui Mario Iorgulescu: „A apucat să mai clipească o dată și...gata”

Citeste si: Primele imagini cu accidentul produs de Mario Iorgulescu! Mașina a zburat de pe șosea! VIDEO

Citeste si: Victima lui Mario Iorgulescu și-a făcut selfie în mașina morții! Ultima postare a lui Dany: ”O săptămână bună să aveți”

Ce s-a întâmplat între Oana Zăvoranu şi Mario Iorgulescu: "Am petrecut seara cu ea la club" 

"Am petrecut seara cu ea la club, ne-am distrat şi ne-am simţit bine. Ne-am distrat la fel cum se distrează oricine altcineva la club. Ce pot spune însă este că am avut sentimente pentru Oana Zăvoranu. Nu am încercat să o agăţ, am crezut sincer că între noi ar putea fi vorba despre iubire. Nu s-a concretizat însă nimic", a spus Mario "Trebuie să recunosc că este o femeie frumoasă şi este foarte usor sa te îndrăgosteşti de ea. Un flirt nevinovat se poate transforma usor într-o poveste de dragoste. Dar nu este şi cazul nostru. Momentan am o relaţie cu Bianca Taban", a mai declarat Mario. (vezi ce spun părinţii victimei accidentului produs de Mario Iorgulescu)

fara descriere

Ce s-a întâmplat între Oana şi Zăvoranu şi Mario Iorgulescu. Acum e internat la spitalul Elias

Nu mai e un secret ce s-a întâmplat între Oana şi Zăvoranu şi Mario Iorgulescu. Fiul preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP) a fost implicat într-un accident grav, sâmbătă seară, pe Şoseaua Chitilei, în Bucureşti. El se afla la volanul unui Aston Martin care, se pare, avea 230 de kilometri la oră în momentul impactului. În urma ciocnirii violente, celălalt şofer, care circula regulamentar pe sensul opus, a murit. În acest moment, Mario Iorgulescu se află intubat la spitalul Elias din Capitală, la Terapie Intensivă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate