Ce se întâmplă acum cu fostul iubit al lui Brigitte! Cornel avea grijă de copiii ei, când își făcea de cap cu Florin Pastramă

Cornel Oană a fost iubitul pe care Brigitte l-a înșelat la Ferma cu Florin Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Cornel Oana si brigitte
Brigitte și fostul iubit, Cornel Oana

Când a plecat la Ferma, Brigitte, pe vremea aceea Sfăt, și-a lăsat copiii și afacerile pe mâna celui căruia îi spunea logodnic, Cornel Oană. Bărbatul, mai tânăr cu 8 ani decât Brigitte, a fost uimit să-și vadă iubita la tv, în brațele lui Florin Pastramă. ”Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, a spus Cornel Oană la momentul respectiv, după ce au fost difuzate scene fierbinți între Brigitte și Florin Pastramă.


In articol:

Brigitte si Florin Pastrama
Brigitte a iesit de la Ferma cuplata cu Florin pastrama[Sursa foto: Instagram]

Numai că atunci când a ajuns acasă, Brigitte nu a mai avut ce să discute cu acesta, ea era deja cuplată cu Florin Pastramă! Deși, ea era cea care se comportase urât, Brigitte l-a acuzat pe Cornel Oană că i-a falimentat afacerea cât ea era la Ferma.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

”Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2.000 de lei, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura”, a declarat Brigitte, la momentul respectiv, despre cel ce îi fusese iubit.

Oricum, tânărul își făcuse bagajele și plecase din casa celei care îl înșelase. Apoi, și-a văzut de viața lui!

Cornel oana
Cornel Oana, fostul iubit al lui Brigitte, inselat cu Florin Pastrama[Sursa foto: Instagram]

Cornel, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, își petrece timpul la sala de sport

În ultimul an a fost văzut în compania mai multor femei. S-a spus chiar la un moment dat că este cuplat cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, cei doi fiind văzuți ca într-o frăție a răzbunării iubiților înșelați.

Cornel Oană locuiește acum într-un cartier de la marginea Bucureștiului și își petrece mare parte din timp la sala de forță unde își lucrează cu grijă mușchii. După ce în trecut a apărut alături de iubita unui interlop afalt ăn ănchisoare, care se pare că l-a și amenințat apoi pe tânăr, Cornel Oană a  devenit discret în ceea ce privește relațiile sale sentimentale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu fiul ei! Cei doi și-au aruncat cuvinte grele: "Eu cred că ăsta a fost prețul!"

Florin Pastramă, primele declarații despre bătaia din parcare! Ce l-a făcut pe bărbat să își iasă din minți: "Condu, fă, tu!"

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Nu e glumă! Sora lui Florin Pastramă s-a măritat și și-a schimbat numele în... Verdeață

Nu o să îți vină să crezi cum o trata Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă! Avea bani, dar se îmbrăca de la reduceri! "Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies