Cele mai dramatice scene petrecute între Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Departe de ochii lumii, el a recunoscut: „Nu aș vrea să stau lângă alta, știi că nu aș putea”

Bogdan Mocanu și Roxana de la Puterea Dragostei au fost protagoniștii unor scene cu adevărat dramatice. Departe de ceilalți concurenți, au părut la un pas să se împace.

Autor: M.B.

In articol:

Roxana și Bogdan Mocanu au avut o relație scurtă dar tumultuoasă. S-au despărțit după vacanța de Paște petrecută în România, când ea s-a întâlnit cu bărbatul cu care a avut o relație de patru ani, dar și cu Andy de la Puterea Dragostei.

Bogdan a pus capăt relației cu Roxana și a acuzat-o pe aceasta că nu poate fi sinceră și fidelă. Concurenta nu acceptă subn nicio formă rupturăp, iar intrarea în casă a unei noi concurente, Ana-Maria, i-a pus capac. Roxana a atacat-o gratuit pe tânără și chiar a spus la un moment dat, văzând-o în prezența lui Mocanu, că ar fi lăsat-o fără păr în cap dacă nu era lângă el. La tot pasul ea a făcut tot posibilul ca blonda să nu vorbească prea mult cu fostul ei iubit, iar gelozia a făcut-o să aibă reacții criticate de mulți dintre cei aflați în casa Puterea Dragostei.

Simțind că nu va câștiga iertarea lui Bogdan Mocanu, Roxana a recurs la o ultimă tactică pentru a-l impresiona. A declarat printre lacrimi că nu poate rămâne în emisiune pentru că o doare prea tare să-l vadă lângă Ana-Maria și a spus că își dorește să se întoarcă în România.

Citeste si: Puterea Dragostei: Momente dramatice în casa fetelor! Roxana și Alex Zănoagă s-au îmbrâncit pe scări! Ce a fost în stare să-i facă lui Bogdan Mocanu

Citeste si: Puterea Dragostei: Roxana vrea să plece din emisiune din cauza lui Bogdan Mocanu: „Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta”

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei o amenință pe Ana-Maria în văzul tuturor! „Dacă ai tupeu...”

Bogdan Mocanu și Roxana de la Puterea Dragostei, la un pas de împăcare!

„Dacă eu îți spun să ne despărțim și tu încă mai ai sentimente pentru mine, nici tu nu ai suporta să mă vezi cu unul lângă mine”, a spus Roxana printre hohote de plâns, ascunzându-și fața.

„Păi da, Roxana, dar eu nu ți-am greșit și știi că nu aș vrea să stau lângă alta, știi că nu aș putea și asta credeam și eu despre tine”, a răspuns Bogdan încercând să o liniștească.

„Și când stai lângă alta, nu contează că e cea mai urâtă, că e cea mai frumoasă, nu contează cine e, contează că nu suport să stea lângă tine, înțelegi? Ce vrei să-ți mai spun de atâtea ori, ce vrei să mai fac? Să mai iau la bătaie cu toți ca să-și demonstrez?”, a continuat Roxana.

„Știi ce vreau”, a răspuns el, mângâind-o și încercând să o oprească din plâns.

„Știu ce vrei, dar și chestia asta... Eu nu o să pot să stau să mă bat în fiecare zi. Vreau să plec pentru că nu pot altfel. Nu accept să stai lângă ea! Tu nu vezi că vin în fiecare zi la voi, de ați ajuns să vorbiți cu ăia la ușă că intru peste voi? Nu suport să stai lângă ea sau să vorbești. O să plec acasă, te aștept acasă și gata. Nu mă ține nimeni aici și ești conștient de asta. Dacă plec și suntem despărțiți, măcar să nu faci nimic aici ca să nu te aștept ca proasta degeaba”, i-a mai spus el.

În tot acest timp Bogdan Mocanu a încercat să o liniștească mângâind-o pe fosta lui iubită, semn că lacrimile și hohotele de plâns au reușit să-l impresioneze. Scenele surprinse departe de ochii critici ai celorlalți concurenți ar putea fi un prim pas spre împăcare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Bobicioiu de la Puterea dragostei a explicat de ce nu o mai vrea pe Bianca: "Orice om are o limită, mie mi-a fost de ajuns"

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum a reușit să o convingă să se întoarcă în brațele lui

Ultima oră! Cererea de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă

Reușite pe bandă rulantă pentru Berbeci, Lei și încă 3 zodii. Trag banii la voi pe final de an

Vestea momentului despre Andra! Cătălin Măruță e cel mai fericit

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Vești rele pentru milioane de salariați. Statul le va lua mai mulți bani în 2023

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies