Cele mai sexy imagini cu nora Vioricăi Dăncilă! Elena, printre cele mai frumoase bugetare din România

Nora Vioricăi Dăncilă este cu siguranță una dintre cele mai sexy bugetare de la Primaria Sectorului 5, acolo unde lucrează de câțiva ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Elena Dăcnilă, nora premierului Viorica Dăncilă, poate câștiga lejer un concurs de frumusețe organizat printre bugetaare. Orginară din Videle, Elena are tot ce-i trebuie să fie soție de fiu de prim-ministru, respectiv calități fizice indiscutabile. În plus, faptul că este consilier juridic la primărie încă de dinainte ca soacra ei să ajungă cea mai importantă femeie din România înseamnă că merită să fie acolo – la departamentul juridic al PS5.

fara descrierefara descriere

Pe de altă parte, Elena a intrat în familia Vioricăi Dăncilă în 2015, iar la acea vreme aceasta era europarlamentar și își făcuse deja un nume în PSD. Drept dovadă, la nunta ei cu Victor, fiul Vioricăi, au participat mulți lideri din PSD și nu doar pe plan local.

fara descrierefara descriere

Citeste si: Fortaleza, paradisul policienilor români, a devenit iadul gangsterilor! Orașul brazilian a fost sub asediul bandelor violente

Citeste si: Lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă şi logodnica lui Liviu Dragnea! Vezi cum s-a încheiat procesul în care cereau daune de câte 100.000 de euro!

Citeste si: Tudorel Toader pleacă de la Ministerul Justiţiei! PSD i-a retras sprijinul

Cât despre fiul Vioricăi Dăncilă, acesta se poate lăuda cu o soție superbă dar și cu un job bine-plătit. Victor este consilier la Curtea de Conturi a României, după ce anterior lucrase pentru compania petrolieră la care este angajat și tatăl său. În paralel, Victor se pregătește și pentru o posibilă carieră politică, el fiind masterand la Științe Politice și Administrative.

fara descrierefara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate