Fortaleza, paradisul policienilor români, a devenit iadul gangsterilor! Orașul brazilian a fost sub asediul bandelor violente

Fortaleza, raiul politicienilor și milionarilor români din Brazilia s-a transformat într-un adevărat iad din cauza atacurilor violente ale bandelor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Superba stațiune care pare să-i atraga ca un magnet VIP-urile din România precum: frașii Mazăre, Elan Schwartzenberg sau Liviu Dragnea își revine cu greu după ce la începutul acestui an a fost devastat pur și simplu de lupte violente. Noul președinte al Braziliei a trimis trupe armate pentru a stopa un adevărat război civil, care a dus la explozia unor clădiri, poduri și incendeierea unor mașini. În acest moment, Fortaleza stă pe un adevărat butoi cu pulbere, susțin autoritățile, iar Poliția Militară face cu greu față provocărilor zilnice pe care le au din partea membrilor bandelor.

Citeste si: Prima reacție a lui Florin după ce s-a aflat că a înșelat-o pe Mirela Banias înainte de nuntă: „Viața mea a trecut prin multe etape”

Citeste si: Ispita Nicoleta, condamnată la închisoare! "Mi-au luat maşina, mi-au pus cătuşele"

Citeste si: Lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă şi logodnica lui Liviu Dragnea! Vezi cum s-a încheiat procesul în care cereau daune de câte 100.000 de euro!

În ciocnirile din ianuarie, autoritățile au operat aproape 150 de arestări iar 3 suspecți au fost uciși în schimburile de focuri cu armata. 12 orașe din Brazilia au rămas fără comunicații după ce sediul unei companii telefonice a fost atacată cu bombe, magazinele și școlile s-au închis iar transportul în comun a fost suspendat.

fara descriere

Haosul domnește însă și astăzi la Fortaleza, acolo unde arestarea membrilor acestor organizații a făcut să stârnească și mai mult războiul. În închisori, atmosfera a devenit de-a dreptul imposibilă. În urmă cu doi ani, încercarea de a-i separa pe membrii grupărilor rivale într-un penitenciar a născut un adevărat măcel cu 140 morți, mulți dintre ei decapitați sau mutilați.  

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate