Cinci fermieri din România au îngrozit Anglia, după ce au violat în grup o fată și au filmat-o! Ce pedeapsă au primit

Cinci tineri din România au recunoscut că au violat în grup o englezoaică. Ce pedeapsă au primit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Cinci tineri din România au reușit să îngrozească o țară întreagă atunci când au atacat o tânără și au violat-o în luna decembrie a anului trecut.

Florin Calin, de 20, Dorel Diaconu de 23, Oprea Dobre în vârstă de 18, Alexandru Dobrin de 18 ani și Marius Dobrin, în vârstă de 24, și-au aflar sentința, după ce au batjocorit o tânără.

Citeste si: Cum a fost experiența Ioanei Tufaru la Teatrul Evreiesc! Fiul ei, Luca, nu a fost la prestația mamei sale pe scenă

Citeste si: Thalida de la Puterea dragostei, aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai in voga artisti din România! Cum au fost surprinsi!

Citeste si: O nouă informație bombă în cazul lui Răzvan Ciobanu! Un bărbat s-ar fi aflat în apartamentul designerului înainte ca designerul să moară

Ce pedeapsă au primit cei cinci

Cei cinci fermieri români au pledat vinovat la Curtea Regală din Jersey. Întâmplarea șocantă a avut loc în luna decembrie a anului trecut, atunci când cei cinci au mers într-un club, iar Marius Dobrin a început să danseze și să flirteze cu victima.

Toată noaptea, acesta a fost permanent cu ochii pe ea, mai ales că tânăra părea beată.

Imaginile de pe strada pe care se află clubul în care cei cinci violatori au mers îl înfățișează pe Marius în timp ce aprinde o țigară și o acoperă pe victimă cu o haină.

În timp ce mergeau pe stradă împreună, ceilalți patru prieteni de-ai lui Marius au venit în spatele lor. Cei cinci au dus-o pe tânără în parcarea Les Platon, acolo unde au violat-o și au filmat ororile.

Victima a afirmat că nu a încercat să se lupte cu violatorii, deoarece credea că va fi ucisă și era mult prea speriată. Bărbații au condus-o pe victimă înapoi în oraș, acolo unde a fost găsită țipând.

Timp de 12 ani, cei cinci români vor fi adăugați în registul violatorilor. În plus, au primit 10 ani de închisoare. De asemenea, a fost emis un ordin de restricție. Ei nu au voie să o contacteze pe victimă.

 

Iată AICI imaginile cu cei cinci violatori.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate