Claudia Pavel ”a incendiat” litoralul! Cream, spectacol total pe plajă la început de toamnă

Claudia Pavel a făcut senzație pe litoral. La 34 de ani, cântăreața le-a ”dat clasă” puștoaicelor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

 

fara descriere

Într-un top al celor mai sexy concurente din istoria Exatlon, Claudia Pavel ar ocupa cu siguranță un loc fruntaș. La 34 de ani, Cream face în continuare senzație cu un fizic impecabil iar acest lucru s-a putut vedea cu ochiul liber, zilele trecute, la mare.

fara descriere

Claudia a prins începutul de toamnă pe litoralul Mării Negre, acolo unde a fost împreună cu fiul ei. Bruneta a vrut să se bucure de ultimele zile însorite și a reușit să întoarcă toate privirile. Ea nu a ratat ocazia și a imortalizat momentul, imaginile putând fi văzute în exclusivitate pe WOWbiz.ro.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Cream la jumătate de an după participarea la Ferma! ”M-am simțit ca la pușcărie”

Citeste si: Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu Brigitte Pastramă, la scurt timp după nuntă: „Suferă foarte mult din această cauză”

Citeste si: Care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel! A descoperit-o pe vremea când trăia în America!

Claudia Pavel, cum reușește să arate așa, la 34 de ani?

fara descriere

Ca orice femeie frumoasă, Claudia Pavel are câteva secrete prin care reușește să rămână frumoasă. Cream face regulat sport, pilates, stretching, dans și masaje. În plus, de două ori pe an apelează la o cură detox ce o face să scape de câteva kilograme bune. Interpreta spune că acest lucru îl face în primul rând pentru sănătate și că recomandă metoda tuturor celor care vor să-și dea ”un restart” organismului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate