Clipe de groază pentru Mariana de la Exatlon! Atleta șochează: a fost bătută sălbatic de antrenor! "M-a înjurat, m-a lovit cu pumnii şi picioarele şi mi-a băgat o sticlă între coaste!"

Mariana de la Exatlon a făcut dezvăluiri halucinante. Atleta susține a fost bătută sălbatic de antrenorul ei, la un concurs internațional.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Mariana de la Exatlon susține că a fost bătută sălbatic de antrenorul ei, aceasta fiind o experienţă cumplită de care a avut parte. Mariana Nenu a participat, pe 26 şi 27 octombrie, la Campionatul Mondial de 24 de ore alergare de la Albi, în Franța, unde România a fost reprezentată de o echipă formată din 5 atleți și 4 atlete. A fost prima prezență a țării noastre la un astfel de eveniment, unde au participat 352 de sportivi din 45 de state. Băieţii au terminat pe locul 20, în timp ce fetele, cu Mariana Nenu în echipă, au încheiat competiţia pe locul 9. (vezi cât de multe medalii a adunat Mariana la concursurile de atletism)

Citeste si: Mariana de la Exatlon a devenit victima hoților de telefoane! Ce i s-a întâmplat fostei concurente în autobuzul 102

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon! La final, cei doi au făcut o partidă de skandenberg! FOTO

Citeste si: Incredibil, unde am găsit-o pe Mariana de la Exatlon! Sportiva nu mai este menajeră! N-ai să crezi unde lucrează acum! "Salariul e bun, primesc şi bonuri de masă" FOTO EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon șochează: a fost bătută sălbatic de antrenor! "Nu trebuie să ai încredere în antrenorii ieșiți peste noapte" 

În competiţia individuală, Mariana Nenu a terminat pe locul 54 din 147. Pentru Mariana, însă, evenimentul s-a transformat într-un coşmar. “Ce am învățat din aceasta experiență? Este că nu trebuie să ai încredere în antrenorii ieșiți peste noapte, acei oameni care dacă nu te antrenezi foarte-foarte greu două sau trei zile la rând și dacă canicula îți dă de furcă și te înmoaie și dacă nu mai poți trage maxim în antrenament, nu era nevoie sa mănânc bătaie de la așa-zisul antrenor, dând cu pumnii și picioarele în mine”, a postat Mariana Nenu.  

Mariana de la Exatlon șochează: a fost bătută sălbatic de antrenor! "Aviz femeilor și fetelor singure" 

“Înjurându-mă de morți și răniți, încercând să-mi bage în coaste o sticla de sticlă (noroc că nu s-a spart sticla), fugind în camera în care dormeam și venind după mine să dea iar în mine cu palme, pumni și picioare, nu mai vreau să am asemenea experiențe și nici să plătesc datoriile altora. Mai bine învăț de la adevărații campioni cum stă treaba în ultra și în oamenii care într-adevăr îmi vor binele. Aviz femeilor și fetelor singure să nu cadă în aceasta capcană a performanţei”, a încheiat Mariana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Plușica se pregătește pentru Exatlon! Uite cum se antrenează cu Războinica Mariana Nenu

Mariana de la Exatlon s-a antrenat în noroi până la genunchi! Se bagă şi Pluşica, partenera ei de antrenament? FOTO

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

"Giani Kiriţă o mănâncă pe Irina Postolea! Va fi extrem de dur!" Mariana de la Exatlon o compătimeşte pe "războinică"! EXCLUSIV!

Celebra Mariana de la Exatlon lucrează în continuare ca menajeră! Vezi cât câştigă, lunar, sportiva! EXCLUSIV!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies