Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

Ți-a picat cu tronc o persoană născută în zodia Fecioarei și vrei să știi dacă sunteți compatibili? Cu ce semne zodiacale se potrivesc nativii Fecioară?

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara
Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara
Autor: R.L.

In articol:

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara
Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

Fecioarele sunt directe și demne, spun mereu ce gândesc și pun mare preț pe corectitudine. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt oameni dintr-o bucată. Par reci și distante, dar sunt de fapt timide și sufletiste. Se gândesc la prezent și viitor, nu vor să se lase influențate de trecut. Fac totul cu măsură, după ce cântăresc bine variantele și iau toate deciziile cu asumare și demnitate.

Fecioarele au un stil simplu, dar elegant. Știu exact ce vor de la viață și luptă pentru îndeplinirea obiectivelor lor. Sunt persoane organizate, practice și surprinzător de raționale.

În ceea ce privește relațiile amoroase sunt dispuse să accepte multe, nu și infidelitatea partenerului. Sunt pretențioase, dar sunt și drăgăstoase și foarte loiale, dedicate persoanei căreia aleg să îi stea alături.

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Berbec

Relația unui Berbec cu o Fecioară e sortită eșecului. Berbecul este prea impulsiv și prea pus pe distracție pentru un nativ al zodiei Fecioară. Dacă un Berbec ia decizii pe loc, Fecioara e mult prea analitică și critică.

Incompatibilitate e cuvântul-cheie în această asociere de semne zodiacale. Berbecii și Fecioarele nu au lucruri în comun și orice încercare de a-i apropia este sortită eșecului.

Citeste si: Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Taur

Taurul și Fecioara se înțeleg bine, comunică, se susțin reciproc. Pe lângă iubire, îi leagă și o puternică relație de prietenie. Singurul minus: sexul! Viața intimă a acestor doi nativi e uneori monotonă și lipsită de pasiune.

Citeste si: Compatibilitate Taur. Cu ce zodii se potrivește Taurul

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Gemeni

Cuvântul cheie: nepotrivire. Dacă vă întrebați dacă este compatibilitate între Gemeni și Fecioară, sfatul nostru: nici nu încercați! Gemenii sunt dezordonați și superficiali, iar Fecioara nu poate accepta asta la un partener. Comunicarea e bună, dar greu vor găsi momente în care să stea de vorbă cu adevărat și să încerce să-și rezolve problemele și neînțelegerile.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Rac

O relație liniștită și monotonă. Lipsește pasiunea, dar asta nu e un capăt de țară. Ambii parteneri vor stabilitate și siguranță mai mult decât înflăcărare și iubire nebună. Un Rac și o Fecioară pot forma un parteneriat de nădejde dacă vor ajunge să se cunoască foarte bine și să-și accepte reciproc defectele. Există compatibilitate între aceste două zodii. Persoana născută în zodia Fecioarei trebuie să înțeleagă că Racul este sensibil și romantic, nu realist ca ea.

Citeste si: Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Leu

Problemele vor apărea atunci când meticuloasa și obsedata de control Fecioară va începe să îl tragă la răspundere pe spontanul Leu. E nevoie de multe compromisuri în această relație. Cuplul ideal este cel în care nativul Leu este lăsat să preia controlul și să domine. Totuși, partenerului din zodia Fecioarei îi va fi greu să asiste la luarea deciziilor fără să comenteze și să critice.

Citeste si: Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Fecioară

Nu se întâmplă prea des ca nativii a două zodii să fie compatibili în proporție atât de mare cum sunt două Fecioare.

Cuplul format din doi nativi ai zodiei Fecioară funcționează brici! Sunt doi parteneri muncitori, ordonați, responsabili și serioși. O relație bazată pe încredere și respect reciproc. Ce se întâmplă între două Fecioare atunci când vine vorba de relații amoroase funcționează ca un mecanism perfect uns.

Fiecare știe ce are de făcut, ce e permis și ce nu, care sunt limitele pe care nu trebuie să le forțeze niciodată.

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Balanță

Fecioara și Balanța nu formează cuplul perfect, însă asta nu înseamnă că relația lor nu poate evolua frumos. Fiecare ține cont de părerea celuilalt și înțelege punctele de vedere ale partenerului.

Fecioara este deranjată însă de nehotărârea Balanței și de cele mai multe ori va ajunge să o critice. În schimb, aceasta din urmă va încerca să își determine partenerul să se relaxeze mai mult și să se bucure de micile plăceri ale vieții. Viața amoroasă va fi presărată cu o mulțime de reproșuri și, din când în când, și cu crize de gelozie.

Citeste si: Horoscop iubire. Zodii care sunt dispuse să riște tot pentru dragoste

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Scorpion

Puternică atracție fizică. Ambilor parteneri le place să dețină controlul. Problemele se ivesc în momentul în care Scorpionul începe să fie posesiv și să facă nenumărate crize de gelozie. Fecioara este dispusă să facă și compromisuri pentru că adoră că partenerul este devotat și dedicat.

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Săgetător

Compatibilitate sexuală de invidiat. Cuplul nu se poate dezvolta însă din cauza Săgetătorului care nu vrea să fie parte dintr-un cuplu oficial, de durată, ci își dorește cât mai multe relații pasagere. Dacă îi va veni mintea la cap, poate avea un partener de bază în persoana nativului Fecioară.

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Capricorn

Armonie în cuplu. Relația dintre o Fecioară și un Capricorn merge ca unsă dacă ambii parteneri vor fi dispuși să facă mici compromisuri. Amândoi sunt practici, bine organizați, serioși și responsabili și își doresc relații de lungă durată. Persoane care pun preț pe fidelitate și care își doresc stabilitate din punct de vedere financiar, temându-se de lipsurile materiale.

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Vărsător

Fecioara e pragmatică, Vărsătorul e idealist. Amândoi sunt orgolioși, cinici și mult prea porniți să critice.

Citeste si: Zodia VARSATOR. Totul despre cei mai excentrici nativi ai zodiacului

O relație poate merge dacă ambii parteneri vor fi dispuși să renunțe la încăpățânare și la comentariile la adresa celuilalt. Sexul nu e cine știe ce.

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara
Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara. Compatibilitate Fecioară- Pești

Vai, vai, ce atracție e între o Fecioară și un nativ al zodiei Pești!

O relație cu sentimente pure, intense. Doi parteneri romantici, senzuali. Se stârnesc unul pe celălalt și nu va trece mult până când se va ajunge și la Starea civilă. Fecioara se va îndrăgosti de firea empatică a Peștilor, Peștii se vor simți atrași de pragmatismul Fecioarei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies