Connect-R, mărturisiri dureroase din perioada când nu era celebru. Coșmarul copilăriei sale l-a urmărit ani de zile: "Lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace foarte mult timp"

Connect-R a făcut o serie de mărturisiri emoționante din viața sa dinainte de a fi cunoscut.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Connect-R este astăzi unul dintre cei mai apreciați artiști. A muncit mult să ajungă apreciat și iubit de milioanele de fani și fără susținerea mamei nu ar fi reușit. Pentru artist, mama este cea mai importantă persoană și a mărturisit că suferința ei l-a împins să lupte să ajungă cine este astăzi.

Connect-R, confesiuni emoționante despre mama sa

Connect-R, mărturisiri dureroase din perioada când nu era celebru. Coșmarul copilăriei sale l-a urmărit ani de zile Lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace foarte mult timp

Connect-R, confesiuni emoționante în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Este cunoscut, are succes, are dragostea publicului și asta datorită mamei, care l-a susținut încă de la început. Artistul a mărturisit că mama i-a dat bani pentru a înregistra primele piese, deși situația în familie nu era tocmai bună.

"Nu aș fi existat fără susținerea mamei. Este cea care m-a clădit, care m-a ajutat la tot ce am clădit eu până acum. E personajul principal din viața mea, cea care și-a arătat dragostea jertfelnică, asta nu înseamnă că tata nu a făcut același lucru. Tata fiind o fire sensibilă, probabil că nu a reușit să mă mobilezeze. Dar femeia asta e Dumnezeu, e cea mai tare. Nu aș fi existat fără mama.", a povestit Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Cine e Rita din piesa lui Smiley cu Connect-R. Frumoasa blondină locuiește în Londra

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În prezent, lucrurile s-au schimbat. Connect-R are acum grijă să nu le lipsească nimic părinților, pentru că a ajuns la un nivel la care își poate permite să aibă alături de familie confortul necesar.

"Da, slavă Domnului trăiesc foarte bine din muzică.

Practic mi s-a îndeplinit un vis. Evreii au spus că un om care face ce-i place înseamnă că nu a muncit niciodată.(...) Tata e ok, sunt puține piese care îi plac, e bucuros că pot să-mi întrețin familia, că am resurse pentru noi toți. Îmi spune să cânt muzică bisericească, este într-o etapă a vieții lui și îl înțeleg perfect. Nu e nici încântat, nici supărat."

Citeste si: Connect-R, educație la nivel înalt pentru fiica sa! Ce planuri are cu micuța Maya?

Connect-R, mărturisiri dureroase: "Lacrimile mamei mele au fost coșmarul copilăriei"

Connect-R, mărturisiri dureroase din perioada când nu era celebru. Coșmarul copilăriei sale l-a urmărit ani de zile: "Lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace foarte mult timp"

Connect-R și mama sa

[Sursa foto: Facebook/ Connect-R]

După Revoluție, părinții artistului s-au adaptat greu. Ani de zile s-au mutat dintr-o locuința în alta, dintr-o zonă în alta, pentru a mai afce astfel rost de bani să poată supraviețui. La un moment dat, aceștia au pierdut definitiv casa.

Citeste si: Connect-R a vorbit deschis despre viciile sale din trecut: "Aș schimba momentul din viața mea când..."

"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mărturisit Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai."

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies