CRBL își pune viața la picioarele fiicei. Ce o îndeamnă artistul pe soție să facă în legătură cu Alessia: ”Îți oferă lucruri incredibil de frumoase”

CRBL face orice și oricând pentru fiica sa, fiind un tată devotat.

Autor: Alis Pop

In articol:

CRBL este unul dintre artiștii României cu ștate vechi, având în spate o carieră de succes, însă mândrindu-se la fel de mult și cu viața personală.

Acasă, pe artistul în vârstă de 43 de ani, îl așteaptă o soție frumoasă și o fiică ce le seamănă leit părinților.

Ele sunt cele care-i dau putere, îl inspiră și-l fac să fie în fiecare zi cel mai bun tată și cel mai bun soț.

Citeste si: Ce a spus CRBL despre Anda Adam, în direct la TV! Nici lui Măruță nu i-a venit să creadă: „Asta pleacă cu mine, acolo unde se poartă parpalac de scândură”

CRBL, un tată extrem de implicat în viața fiicei sale

Iar în ceea ce o privește pe Alessia, cântărețul spune că relația lor este una extrem de apropiată, fiind mereu alături de fiica sa, indiferent de dorințele ei ori de momentul situației.

În cadrul podcast-ului găzduit de Cătălin Măruță, CRBL a vorbit despre fiica sa la superlativ, cu un zâmbet larg pe chip și cu o privire strălucitoare, artistul demonstrând ce părinte atent este.

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

CRBL spune că, indiferent de oră, de ceea ce face ori de locul unde se află, atunci când Alessia îl vrea aproape sau îi caută atenția, aprobarea sau încurajarea, el nu lipsește niciodată de lângă ea, lăsându-și propriile

treburi deoparte.

Deși, poate părea că făcându-i toate plăcerile fiicei o răsfață prea mult, CRBL este de altă părere. Artistul crede că doar implicându-se în copilăria fiicei sale, își va încărca sufletul cu iubire, mintea cu amintiri și își va dărui și ei aceleași sentimente.

Tocmai de aceea, conștient fiind că timpul trece și nu va mai avea ocazia să se bucure de aceleași momente, copil-părinte, CRBL spune că-și îndeamnă și soția mereu să îi calce pe urme.

El este de părere că dacă acum nu profită de aceste clipe, va veni timpul când ei, ca părinți, le vor duce dorul, fata crescând și având atunci alte priorități.

CRBL își pune viața la picioarele fiicei

CRBL

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: De ce a divorțat CRBL de prima lui soție?! Andreea, fosta parteneră, a rupt tăcerea: „M-am săturat până peste cap”

”În momentul în care Alessia spune ceva, în momentul ăla deconectez orice și mă duc acolo. Alessia, de exemplu, vine și spune seara, chiar și acum, mergem în pat, du-mă în pat. Și mereu am lăsat orice și o iau în brațe, și o duc în pat. Bine, acum e mare, nu o mai iau în brațe, dar mergem de mână, mergem atunci în pat. Când îmi arată orice, îmi fac timp. Facem împreună teme la matematică, facem împreună povești despre muzică. Facem multe când zice Alessia, pentru că trec zilele astea. Îi spuneam și Elenei: O să te rogi să vină ziua în care să te mai roage să o duci în pat și nu o să mai fie. Acum bucură-te de fiecare vârstă pentru că-ți oferă niște lucruri incredibil de frumoase”, i s-a destăinuit CRBL lui Cătălin Măruță. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

CRBL, decizie șoc după ce s-a mutat în Spania: ”Nu mai vreau viața aia, nu mai vreau muzica aia”

CRBL a luat decizia definitivă! Cântărețul s-a mutat cu soția și fiica lui în Spania! "Suntem într-o vacanţă prelungită..."

Să fie blestemul lui CRBL? Oase a fost lovit în plin de COVID-19

Se aliniază planetele! Vor fi patru zile care vor marca puternic viețile multor zodii

Veste cumplită despre Vladimir Putin! NU MAI SCAPĂ: Mai are mai puțin de doi ani de trăit

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Nicolae Ciucă anunță o decizie care va declanșa iureșul în Coaliție. Ce miniștri vor fi puși pe liber

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies