Crimă șocantă în Buzău! Un tânăr s-a dus la fosta iubită și a ucis-o! Ce a urmat pare desprins din filmele de groază

Locuitorii orașului Buzău au rămas șocați de crima petrecută în centrul orașului. Un tânăr și-a ucis fosta iubită.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O crimă odioasă s-a petrecut în Buzău. O fată de doar 22 de ani a fost ucisă de fostul ei iubit. Totul a pornit de la un gest pe care ea l-a făcut și care a stârnit furia bărbatului. Se pare că ea i-ar fi trimis acutalei iubite a bărbatului o fotografie ăn care apărea alături de el. S-a enervat la culme și s-a grăbit să ajungă la apartamentul în care ea locuia singură și a luat-o la bătaie.

Bărbatul i-a aplicat tinerei lovitură după lovitură, până a văzut-o stând nemișcată, dându-și ultima suflare pe podea. Speriat că fapta lui va ieși la iveală și va ajuge după gratii, criminalul de 21 de ani a încercat să ascundă crima.

Citeste si: Surpriză! Bianca se mărită cu Alex Bodi! "Am luat în calcul"! Declarații exclusive ale celor două personaje controversate din showbiz! Exclusiv!

Citeste si: Vica Blochina face mărturisiri cutremurătoare: „Când am rămas însărcinată a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Nu aveam ce să mănânc”

Citeste si: Vica Blochina face mărturisiri cutremurătoare: „Când am rămas însărcinată a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Nu aveam ce să mănânc”

fara descriere

Ce a făcut criminalul din Buzău după ce și-a ucis fosta iubită

Pentru a șterge urmele a ceea ce a făcut, bărbatul a stropit cu benzină cadavrul neînsuflețit al fostei lui iubite. El a incendiat apartamentul, iar pompierii au rămas șocați când au ajuns la fața locului. Stingând flăcările au descoperit trupul carbonizat al fetei.

Citeste si: O femeie însărcinată a fost ucisă! Criminala i-a scos bebelușul din burtă și a mințit că l-a născut ea

Oamenii legii au deschis o anchetă și după audieri a ieșit la iveală că tânăra a fost ucisă de fostul iubit. El și-a recunoscut fapta și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate