Crimele de la Caracal. E incredibil ce au găsit criminaliștii acasă la Gheorghe Dincă

Criminaliștii, acasă la Gheorghe Dincă, presupusul criminal al adolescentelor

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Criminaliștii au descins acasă la Gheorghe Dincă, presupusul criminal al adolescentelor de la Caracal. Oamenii legii au găsit o mizerie de nedescris în curtea și în casa bărbatului. În curte, criminaliștii au descoperit chiar și urme de sânge. Acestea vor fi testate pentru a stabili cu exactitate dacă aceste pete provin de la sângele fetelor ucise.

Crimele de la Caracal. E incredibil ce au găsit criminaliștii acasă la Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă are 57 de ani, este mecanic auto și taximetrist de ocazie. Bărbatul locuiește singur, soția și doi băieți sunt stabiliți în Italia, iar fata, la Timișoara. 

Cazul presupusului criminal în serie din Caracal este departe de a se încheia. Potrivit unor surse neoficiale, în curtea lui Gheorghe Dincă, în fântâna acestuia s-ar fi găsit și rămășițele unui copil, în afară de oasele calcinate și de bijuteriile găsite în niște butoaie de pe proprietatea sa.

fara descriere

În acest moment, anchetatorii cercetează fiecare centimetru din proprietatea lui Gheprghe Dincă. Oamenii legii au ajuns inclusiv la fântâna din curte, de unde ar fi scos toată apa. Înăuntru, potrivit unor informații care nu sunt confirmate, ar fi fost găsite rămășițele unui copil.

Citeste si: Imagini greu de privit! Mama uneia dintre fetele ucise din Caracal, în fața casei criminalului: „Îl omor cu mâinile mele”

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupa, de fapt, Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal: "Soția lui a venit din Italia, săptămâna trecută, a bătut-o, nici nu a lăsat-o să intre în curte"

Citeste si: Familia uneia dintre fetele dispărute la Caracal, chemată să identifice obiectele fetei! Momente dramatice după descoperirea macabră din această dimineață

 

La scurt timp după ce Poliția Română a făcut primele precizări în legătură cu bărbatul bănuit că le-ar fi ucis pe tinerele dispărute în Caracal, au ieșit la iveală noi dovezi care confirmă faptul că în curtea bărbatului s-au găsit rămășițe umane.

imagini: amator

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate