Cristi Borcea, câți bani are de fapt: Alții au cărți în bibliotecă, eu aveam bani! Declarații de senzație în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Cristi Borcea, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbal, un bărbat celebru pentru viața sa amoroasă, a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea sa de la Kanal D.

Cristi Borcea si Denise Rifai
Autor: Catalina Lohan

In articol:

Cristi Borcea este om de afaceri, a fost președintele clubului Dinamo. Are 51 de ani, trei mariaje, 9 copii, a fost în pușcărie. Este un personaj a cărei viață poate fi subiectul unui roman.

Cristi Borcea a început să facă bani încă de la 15 ani, cu închirierea uunui aparat video, apoi a pus bazele unui business solid în domeniul carburanților.

( VEZI cum arata Cristi Borcea cand avea 16 ani)

Pe vremea comunismului a fost gestionar la un centru de butelii și a profitat de lipsurile acelor vremuri făcând bișniță  cu butelii. La Revoluție, așa cum declară chiar el, avea deja o avere de circa 600.000 de lei. Acum este milionar în euro! (CITESTE si cati bani are acum Cristi Borcea in conturi)

Cristi Borcea, despre puterea pe care ți-o dau banii ”Tot timpul am fost puternic”

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cristi Borcea a răspuns la întrebarea ce satisfacție îi aduc banii.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Ce studii are Cristi Borcea. Milionarul a luat Bacalaureatul la 26 de ani, când era director de marketing la Dinamo București

”Banii aduc o liniște, dar în primul rând îți dau putere. Puterea este cea mai importantă. Dumnezeu mi-a dat din fiecare câte puțin, mi-a dat și 1,90 (înălțime), mi-a dat și bani, dar cel mai important mi-a dat putere. Și tot timpul am fost puternic, iar apogeul l-am atins la Dinamo”, a spus Cristi Borcea.

De altfel, fostul președinte al clubului Dinamo, care are și acum afaceri în domeniul carburanților, spune că după Revoluție avea atât de mulți bani încât nu știa ce

să facă cu ei.

Citeste si: Valentina Pelinel, surpriză de proporții pentru Cristi Borcea. Fostul model i-a făcut un cadou emoționant soțului ei FOTO

”În 90 nu aveam ce să fac cu banii, a venit Țălnar (n.red. antrenorul Cornel Țălnar) la mine acasă și cum alții au bibliotecile pline cu cărți, când i-am deschis-o (biblioteca), era plină de bani.

Țălnar a fugit din casă că a crezut că am spart o bancă ceva”, a povestit Cristi Borcea despre banii pe care-i avea în anii 90.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristi Borcea soții. Cine sunt femeile care l-au cucerit iremediabil pe omul de afaceri

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Valentina Pelinel a vorbit despre cel de-al patrulea copil: „Suntem foarte fericiți”

Cristi Borcea, ultimul mare tun imobiliar al anului 2020! Să curgă milioanele pentru fostul șef de la Dinamo!

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Schimbarea uriașă făcută de Lidl și Kaufland. Toți clienții vor primi asta în curând

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Pandemia este doar începutul? Acum știm ce se anunță în 2030. Descrierea este apocaliptică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies