Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare "Puterea Dragostei", declarații în exclusivitate! Ce spune despre show și despre concurenți

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare "Puterea Dragostei" sezonul 3, primele declarații despre emisiune, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan

fara descriere


In articol:

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei, a vorbit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre show-ul pe care îl va modera, despre concurenți, dar și despre plecarea ei în Turcia.

”Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo. Puțină lume știe că eu am fost o fană a emisiunii încă de la început, nu am ratat nicio ediție. Iar când mi s-a oferit această oportunitate, mi s-a părut un vis. Sunt onorată să prezint emisiunea Puterea dragostei, una dintre cele mai îndrăgite producții de televiziune din România”, ne-a dezvăluit Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei.

Citeste si: Cristina Mihaela are stil și îmbrăcată, și dezbrăcată! Cât de bine arată prezentatoarea în costum de baie! EXCLUSIV

fara descriere

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea dragostei ”Jador mi-a plăcut cel mai tare”

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei, ne-a spus și care au fost concurenții ei preferați de până acum. ”Jador mi-a plăcut cel mai tare, pentru că a știut ce vrea de la viață. Mi-a plăcut și Bianca, pentru puterea de a depăși situațiile dificile, pentru perseverența ei, dar și Ella, pentru povestea de iubire cu Jador”, a spus noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3.

Citeste si: Cine sunt concurenții Puterea Dragostei sezonul 3? Andreea Mantea a făcut anunțul

Cât despre concurenții care vor intra acum în show-ul matrimonial difuzat de Kanal D și pe care abia așteaptă să-i cunoască, Cristina Mihaela Dorobanțu are un singur mesaj pentru ei: ”Să ofere iubire! Dacă primești iubire, trebuie să știi să și oferi” (Finala Puterea Dragostei sezonul 2 va avea loc pe 26 iulie. Vezi AICI amănunte)

fara descriere

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei, despre plecarea în Turcia

Cristina Mihaela Dorobanțu se pregătește acum pentru plecarea în Turcia, acolo unde se va muta în perioada filmărilor Puterea Dragostei sezonul 3. Iar plecarea ei la Istanbul i se pare cel mai greu pas, pentru că așa cum se știe, Cristina Mihaela Dorobanțu este extrem de apropiată de familie, de părinții ei. ”Va fi destul de greu pentru mine să mă obișnuiesc să nu îi am aproape pe părinți. Îmi va fi dor de ei. Tata a fost fericit când a aflat vestea, mama nu a fost însă la fel de încântată, pentru că ea nu este de acord nici acum cu faptul că eu am ales lumea televiziunii”, ne-a povestit Cristina Mihaela, noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3.

Citeste si: Mama Geta îi interzice lui Iancu Sterp să revină în sezonul 3 Puterea dragostei: „Tu nu vrei să te...”

fara descriere

Cine e Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3

Devenită cunoscută datorită show-ului de fashion ”Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu a avut o ascensiune în lumea televiziunii în ultimii ani. După ce a fost co-prezentatoarea emisiunii ”Panorama”, unde se dezbăteau subiecte legate de ”Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul!”, dar a fost și realizatoarea și prezentatoarea rubricii ”Secrete între fete", din cadrul "Teo Show", la Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3, a împlinit luna trecută 29 de ani și este absolventă a Facultății de Drept.

Citeste mai multe despre Cristina Mihaela Dorobanțu AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate