Cristina Țopescu urma să se mute într-un centru destinat persoanelor cu dizabilități! ”M-a întrebat dacă ar putea locui acolo”! Care urma să fie rolul ei?

Cristina Țopescu ar fi vrut să se mute din casa în care a fost găsită moartă. Ea dorea să locuiască printre câini și persoane cu dizabilități.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cu doar câteva luni înainte să moară, Cristina Țopescu a devenit apropiată de șefa unei asociații care urma să construiască un centru în care persoanele cu dizabilități să fie ajutați de către câini. În acest an, prezentatoarea avea în plan să se mute din vila închiriată unde a fost găsită moartă și să locuiască în acest centru, susține Isabela Udroiu, președinta asociației MagiDream.

fara descriere

Citeste si: Cristina Ţopescu vorbea cu câinii în limbi străine! Vezi ce i-a spus Cristina căţelului care s-a băgat în cada sa! VIDEO

Citeste si: Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin! Vezi cine a împiedicat-o pe Cristina să ajungă în platoul “Surprize, surprize!”

Citeste si: Povestea neştiută a celui mai mic frate al Cristinei Ţopescu! Sebastian este student în Austria şi fotomodel în Anglia! FOTO

”Asociația noastră își dorește să construiască acest centru destinat persoanelor cu dizabilități, este un centru nou, un proiect inedit pentru România. Vrem să învățăm oamenii să capete deprinderi de viață independentă și să trăiască printre noi, oameni care au niște nevoi speciale. Este un proiect care pune alături omul și câinele, de aici și rezonanța mea specială cu Cristina – știm cu toții cât iubea câinii, mai ales câinii în nevoie, exact așa cum sunt oamenii în nevoie pe care noi, ca asociație, încercăm să-i ajutăm. Cristina a venit cu tot sufletul din primul moment în care i-am prezentat proiectul”.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate