Criza COVID-19, coșmarul cel mai negru pentru Adriana Iliescu! Ce se întâmplă acum cu cea mai bătrână mamă și fiica ei? EXCLUSIV

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, trece prin momente grele în plină pandemie de coronavirus.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Situație complicată pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. În vârstă de 81 de ani, femeia se află în segmentul de risc maxim în ceea ce privește îmbolnăvirea cu COVID-19 și trebuie să aibă grijă să nu se expună prea mult. Fiica femeii, Eliza, are 15 ani, deci încă este minoră. Din fericire, puștoaica a arătat că deja știe să se descurce foarte bine iar mama ei se poate baza pe ajutorul ei.

Cum în aceste zile, toată lumea privește cu teamă către ziua de mâine, mai ales că rata îmbolnăvirilor este din ce în ce mai mare în România, lucrurile devin și mai complicate pentru cele două.

Adriana Iliescu nu are rude apropiate iar în cazul nefericit al unei infectări, Eliza ar putea ajunge în grja statului, cel puțin până la identificarea unor soluții alternative sau după caz, până la vindecarea totală a mamei.

Adriana Iliescu nu are rude care să aibă grijă de Eliza

”Fiecare DGASPC a creat un spațiu, fie că este un apartament, o casă, un centru, pentru triaj.

Acolo vin aceste situații pentru comunitate, fie că este vorba despre copii ai căror părinți sunt în această situație (diagnosticați cu COVID-19 și spitalizați) sau sunt copii luați de pe stradă și despre care nu știi de unde vin, deci copii despre care nu ai context epidemiologic, ei intră în această zonă de triaj”, a explicat procedura Mădălina Sturza, președinta Autorității pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilității, Copii și Adopții pentru edupedu.ro

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Situația Adrianei Iliescu este cu atât mai complicată cu cât ea se află în carantină totală (conform ordonanțelor militare, articolele care se referă la persoanele trecute de 65 de ani) și ar trebui să evite contactul cu tinerii/copiii care pot fi purtători. Evident, în cazul de față, nu este posibil, Eliza locuind în continuare alături de mama ei.

Adriana Iliescu: ”Dacă mi se întâmplă ceva, o las în grija medicului Bogdan Marinescu”

Este un scenariu nefericit la care sperăm să nu se ajungă. Cu toate acestea, Adriana Iliescu a pevăzut oarecum situația și a și găsit o rezolvare: în cazul în care ea nu va mai fi, fiica ei va merge la familia medicului Bogdan Marinescu (doctorul are și el 75 de ani și oficial se află în carantină).

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu împlinește azi 15 ani! ”Suntem foarte bine amândouă” Declarații exclusive de la mama de 81 de ani

Citeste si: Drama prin care a trecut Adriana Iliescu! „A lăsat-o în orfelinat, duhnind a băutură!”

Citeste si: Acum Eliza Iliescu știe tot adevărul, dar ce i-a spus Adriana Iliescu când era micuță despre tatăl ei

”Dacă nu apare vreo problemă de sănătate, eu cred că Dumnezeu mă va ține să îmi văd copila bine. Iar dacă totuși se întâmplă ceva, eu îi las moștenire două apartamente și o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro și este și nașul fetiței”, a declarat Adriana Iliescu cu ceva vreme în urmă.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns deja! Eliza Iliescu e pregatita pentru inmormantarea mamei sale

Veste bună pentru Eliza Iliescu! Ce se întâmplă acum la liceul unde învață fata celei mai bătrâne mame

Este incredibil ce au gasit medicii in uterul Adrianei Iliescu: "Citeam in fiecare seara rugaciuni"

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Se întoarce iarna în România! Cod Galben de ninsori! Avertisment de ultimă oră de la ANM

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Regina, replică după interviul Prințului Harry. Buckingham este paralizat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies