Cu ce fostă concurentă supersexy de la Puterea Dragostei se potriveşte Alex Bobicioiu? Vezi cine aruncă bomba!

Puterea Dragostei! Rafaela se potriveste cu Bobicioiu! Vezi cine aruncă bomba!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

La câteva luni de când a plecat din casa emisiunii "Puterea Dragostei", Rafaela este în continuare în centrul atenţiei.

Citeste si: Imaginea cu Jador care face înconjurul internetului! Uite cum s-a pozat solistul! A slăbit foarte mult!

Pe contul ei de instagram mai sunt fani care îi spun, zilnic, că şi-ar dori să o vadă din nou în emisiune şi chiar au în minte doi potenţiali iubiţi pentru ea.

fara descriere

"Jador şi Alex Bobicioiu sunt băieţi drăguţi! Chiar v-aţi potrivi! Îmi doresc din tot sufletul să te văd înapoi la Puterea Dragostei! Tu erai sarea şi piperul", a scris o telespectatoare a emisiunii matrimoniale.

Alex Bobicioiu şi Jador sunt potriviţi pentru Rafa în opinia unor fani ai ei, dar deocamdata tânăra are preocupări care nu ţin de sfera amoroasă.

Puterea Dragostei! Rafaela se potriveste cu Bobicioiu! Fanii i-au scris şi de...Jador!

Citeste si: Jador, răspuns ŞOC la atacul lui Dani Mocanu! N-ai să crezi ce a putut să spună cântăreţul! "Îl aştept!" EXCLUSIV

Protagonista noastră are multe contracte de promovare, joburi în modeling şi vrea să înceapă o afacere. Ei bine, canalizarea energiei frumoasei şatene pe planul profesional al vieţii dă roade, aceasta câştigând foarte bine.

fara descriere

Toate admiratoarele ei au observat că tânăra şi-a cumpărat o geantă a unui brand pe care-l recunoaşte orice doamnă, de la distanţă.

Este vorba despre o "bijuterie" care costa în jur de 4000 de euro şi îi rămâne bine întipărită pe retină oricărei reprezentante a sexului frumos.

Pe lângă geanta respectivă, Rafa atrage atenţia şi prin alt aspect. Arată foarte bine, a slăbit şi se îmbracă din ce în ce mai provocator. Plus că are o sclipire aparte în privire.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate