Cum a pierdut Andreea Esca 1.000.000 lei din cauza pandemiei COVID-19! Vedeta cu cel mai mare salariu din televiziune a ajuns să aibă probleme financiare! EXCLUSIV

Andreea Esca, vedeta cu cel mai mare salariu din lumea televiziunii, a avut un an de coșmar. Știrista a suferit pierderi financiare însemnate în anul pandemiei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Andreea Esca este o victimă neașteptată a pandemiei. Deși, spre deosebire de alte vedete din showbiz, ea și-a păstrat locul de muncă, la pupitrul știrilor PRO TV, prezentatoarea a fost lovită din plin pe plan financiar.

Cifrele unui an de coșmar al Andreei Esca

Andreea Esca a pierdut un milion de lei în 2020. Compania Andreea Esca SRL, administrată de soțul vedetei, Alexandre Eram, a ajuns la o pierdere anuală de aproape 40.000 de lei, deși în anul precedent (2019), societatea înregistra un profit de 1,16 milioane lei. Datele reies din ultimul bilanț depus ce societate la Ministerul Finanțelor.

Citeste si: Cu ce probleme se confruntă Alexia Eram! Motivul pentru care face terapie: „Plâng foarte des...”

A fost cel mai slab an al vedetei care și-a deschis această firmă în 1998, având ca obiect de activitate ”producție cinematografică, video și programe de televiziune”. Societatea, care în prezent nu mai are angajați, a avut o cifră de afaceri de 379.000

de lei în 2020, față de 1,5 milioane de lei în 2019. Ea are mai bine de 500.000 de lei în conturi dar a ajuns la datorii de aproape 790.000 de lei (de 5 ori mai mari decât în anul anterior).

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Andreea Esca
Andreea Esca nu și-a mai dat jos masca

Andreea Esca a încercat să-și concentreze toată munca din media, în afara celei de la PRO TV, în jurul firmei care-i poartă numele. De-a lungul timpului, Esca a înregistrat la OSIM, în numele acestei societăți, nu mai puțin de 23 de mărci înregistrate, cum ar fi ”Andreea Esca”, ”Bună seara, România”, ”By Andreea Esca” sau ”La radio cu Andreea Esca”. Lucrurile nu au mers însă prea bine în 2020, an care a culminat cu un adevărat scandal public declanșat de simplul fapt că Andreea Esca a recunoscut că a

fost bolnavă de COVID-19, vedeta fiind acuzată că a primit bani pentru a susține acest lucru.

Citeste si: Alexia Eram a vorbit despre greutatea numelui pe care îl poartă. Cum este, de fapt, fiica Andreei Esca?

Invetiții imobiliare de milioane de euro înainte de pandemie

Andreea Esca rămâne totuși o vedetă foarte bogată, mai ales că a investit o parte importantă din banii câștigați în televiziune, în proprietăți imobiliare. În 2004, Esca și soțul ei au achizționat o vilă în București cu 350.000 de euro iar câțiva ani mai târziu, ei au achiziționat o clădire istorică în zona Armenească, pentru 500.000 de euro. În 2006, Esca și Eram și-au cumpărat o vilă pe malul lacului Snagov dar și o casă țărănească la Porumbacu (satul bunicilor Andreei), la poalele Munților Făgăraș.

Andreea Esca
Andreea Esca a povestit că a fost bolnavă de COVID

Ceva mai recent, Andreea Esca a decis să-și deschidă un hotel în Cluj, chiar lângă catedrala catolică. Ea a achiziționat mai multe clădiri istorice în centrul istoric al orașului, acestea urmând a-și schimba destinația din imobile de rezidență în apartamente de închiriat. Tot la Porumbacu de Sus, Esca a dechis un lanț de pensiuni.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Esca a apărut la pupitrul știrilor cu o noua coafură, după 26 de ani! Iată cum arată cu noul look : „Te face cu 20 de ani mai tânără”

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? ”Am iubit împreună” Ce dezvăluiri a făcut în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Cum a slăbit Ion Cristoiu 30 de kilograme într-o lună ”Când vedeam alune o luam la fugă” A explicat dieta sa la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anunţ negru! A murit un actor genial din România. Avea doar 42 de ani și a cucerit Europa

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies