Cum s-au cunoscut Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru. „Poponeț” a scris o carte despre viața celebrului interlop

Codin Maticiuc a publicat cartea „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru” pe 24 noiembrie 2021. Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum a acceptat Nuțu Cămătaru colaborarea cu omul de afaceri.

Autor: Daniela Radan

In articol:

Codin Maticiuc a uimit pe toată lumea cu vestea că va publica cartea biografică a celebrului interlop Nuțu Cămătaru. Opera se bucură de un real succes, iar la numai două zile de la lansare, aceasta a înregistrat un record fabulos.

Astfel că, au fost vândute nu mai puțin de 15.000 de exemplare, profitul ridicându-se la 150.000 de euro. Iată cum s-au cunoscut Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru, dar și cum de a acceptat cunoscutul interlop colaborarea cu omul de afaceri.

Cum s-au cunoscut Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru. „Poponeț” a scris o carte despre viața celebrului interlop

Cartea biografică „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Care este, de fapt, relația dintre Nuțu Cămătaru și Gigi Becali?! De ce s-a supărat interlopul pe patronul FCSB: „Îi ceream o sută-două sute de mii de euro”

Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru s-au cunoscut în 2017

Codin Maticiuc este un om de afaceri cunoscut în lumea mondenă ca „un băiat de bani gata”. Acesta a lăsat viața de noapte de multă vreme și se ocupă de propria fundație, Fundația Metropolis, care ajută persoanele bolnave și pe cele nevoiașe. Pe lângă faptul că este un om de afaceri, Codin s-a implicat și în lumea cinematografiei, unde este actor, producător și scenarist.

Prin cele mai populare filme ale sale se numără și „Miami Bici”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Recent, Codin Maticiuc a anunțat pe pagina sa de Facebook că va lansa biografia lui Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru. Aceștia s-au cunoscut în anul 2017, la cererea lui Codin după ce, în vizită fiind în Miami, a primit un ziar în care apărea și Nuțu.

Potrivit spuselor sale, acela a fost momentul în care a decis că își dorește o colaborare cu interlopul român. Iată declarația sa postată pe conturile de socializare: „Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-ma la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Camataru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea.
5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru "Inamicul Public Numărul Unu".

Citeste si: Legătura neașteptă dintre Codin Maticiuc și Serena Williams! Ce proiect bombă ar pune la cale autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru! Dezvăluiri exclusive

Codin Maticiuc i-a cerut celebrului interlop să îi permită să scrie o carte despre viață lui

După ce și-a dat seama că își dorește o colaborare cu Nuțu Cămătaru, Codin Matiuc a încercat să ia legatura cu el. Acest fapt a fost facilitat de o cunoștință comună celor doi, iar de acolo a urmat opera de astăzi „Dresor de lei și de fraieri- Viața lui Nuțu Cămătaru”. Fără vreo inhibiție, Codin i-a expus interlopului planurile sale, valorizându-se pentru capacitățile sale.

Iată cuvintele exacte ale lui Codin Maticiuc de la lansarea cărții pentru sursa protv.ro legate de propunerea lansată cămătarului. „Am avut o cunoștintă comuna, care efectiv i-a povestit proiectul, iar el a zis < hai că mă întâlnesc>. Odată ce m-am întâlnit cu el, i-am povestit, efectiv așa cum sunt eu deschis: < bă, frate, uite nu știu dacă sunt cel mai bun scriitor, de departe. Dar eu cred că sunt singurul, care poate să scrie treaba asta și care are curajul să facă treaba asta. Adică, cumva sunt cel mai bun pentru proiectul acesta >.”

 

Surse:  protvplus.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies