Cum se simte Marcela Fota la cinci luni de la moaretea fulgerătoare a soțului ei! „Dor”

Marcela Fota trece prin cea mai grea perioadă din viața ei, după ce și-a pierdut soțul.

Marcela fota, soțul și băiețelul
Marcela fota, soțul și băiețelul [Sursa foto: Facebook]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Marcela Fota trece printr-o perioadă extrem de grea și dureroasă. Interpreta de muzică populară și-a pierut soțul în urmă cu circa cinci luni de zile. A fost o moarte fulgerătoare și neașteptată, iar vestea că partenerul ei de viață a trecut în neființă a devastat-o pur și simplu.

De atunci, fiecare zi este o încercare de  accepta această situație și de a se împăca cu gândul că soțul ei, omul pe care l-a iubit enorm, nu mai este. Marcela Fota este cum o mamă singură, iar una dintre cele mai de preț amintiri pe care le are de soțul ei este chiar băiețelul lor. 

Marcela fota, soțul și băiețelul
Marcela fota, soțul și băiețelul [Sursa foto: Facebook]

Marcela Fota, la cinci luni de la moartea partenerului de viață: „Dor”

În urmă cu circa cinci luni, pe la finalul anului 2020, viața interpretei de muzică populară avea să se schimbe radical. Dei iua ei i a soțului ei a început ca una normală, s-a sfârșit cu multă durere, lacrimi și regrete. A fost anunțată că soțul ei, care plecase cu treabă în oraș, a murit din cauza unor probleme de sănătate, iar de atunci viața ei s-a schimbat drastic.

Acum, trebuie să se împace cu gândul că omul alături de care și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu și cu care voia să îmbătrțnească nu mai este. 

Vedeta tânjește după trecut, în special după momentele în care ea, soțul ei și fiul lor petreceau timp împreună. Numai pozele îi mai alină dorul și suferința, iar pe rețelele de socializare postează tot mai des imagini cu ea și cu tatăl copilului lor. 

Citeste si: Marcela Fota, dezvăluiri în lacrimi despre ultima conversație cu soțul ei: „Frumoasa mea soție...”

Printre descrierile pe care le pune la imagini se poate simți durerea pe care încă o simte: „Dor/ Atunci când aveam tot/ Tabloul inimii mele”.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Marcela Fota

Moartea soțului ei a luat prin surprindere pe toată lumea 

Marcela Fota  a mărturisit că soțul ei era sănătos și avea un stil de viață sănătos. Artista a mărturisit că ultimul control pe care l-a făcut la medic a fost pe 8 decembrie.

Citeste si: Marcela Fota nu poate trece peste pierderea suferită! Au trecut aproape 3 luni de când soțul cântăreței a murit

„În niciun caz nu mi-am imaginat că va fi ce a fost de fapt. Nici n-am luat în calcul această variantă. Era un om perfect sănătos. Era un om care nu sărea peste o vizită la medic. El nu consuma alcool, nu fuma, nu a băut cafea. Pe 8 decembrie a fost ultimul control. Pur și simplu era hipertensiv, dar nu era un caz de luat în evidență. Nu știm exact... Dacă ar fi fost o problema de care noi să știm, în niciun caz nu îl lăsam asa”,  a adăugat artista.

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marcela Fota, despre ziua în care și-a pierdut soțul! „I se mișca abdomenul. Aveam impresia că ochii lui sunt la mine, că mă...”

Mirela Vaida a clacat! Prezentatoarea TV , în lacrimi în timpul emisiunii: ”Un moment extrem de greu pentru mine”

Marcela Fota a fost la un pas să își dezgroape soțul! Durere de nedescris pentru artistă: "A fost la cimitir și voia să desfacă..."

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Denise Rifai a fost ȘOCATĂ! Informația pe care a aflat-o chiar la TV

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Agent secret: „Eu am ucis-o pe prințesa Diana”. Casa Regală e în stare de șoc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies