Cutremurător! O gravidă de 29 de ani, ucisă de câini! A apucat să-și sune iubitul înainte să moară

O tânără franțuzoaică în vârstă de 29 de ani a fost ucisă de câini

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Caz cutremurător: o femeie în vârstă de 29 de ani a fost ucisă de câini. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional.

Tânăra însărcinată din Saint-Pierre Aigle, un mic orășel din Franța, ieșise la plimbare cu cățelul ei printr-o pădure din apropiere de casă. Câinii care au ucis-o participau la o vânătoare în zonă.

Cutremurător! O gravidă de 29 de ani, ucisă de câini! A apucat să-și sune iubitul înainte să moară

Gravida a apucat să-și sune iubitul înainte să moară și i-a spus că se teme de animalele din pădure. Franțuzoaica însărcinată a fost atacată de câini și mușcată de mâini, picioare, gât și cap. Hemoragia puternică provocată de animalele dezlănțuite i-a fost fatală, iar medicii nu au mai putut s-o salveze.

Citeste si: „Tată, mama a murit!” - sinuciderea din Bihor care a cutremurat țara! Bunica copiilor a apelat la preot, crezând că e posedată de demon

Citeste si: Șocant! Ce au găsit câțiva bicicliști într-o pădure din Timișoara i-au îngrozit pe viață

Citeste si: Ultima dorință a unui bărbat aflat pe patul de moarte! A vrut să-și mai vadă câinele încă o dată, iar ce s-a întâmplat după este sfâșietor

Autoritățile locale au pornit o anchetă pentru a stabili circumstanțele tragediei. Au fost prelevate probe de la aproximativ 90 de câini pentru a stabili care sunt animalele care au ucis-o de fapt pe tânăra franțuzoaică gravidă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate