Dacă vede pozele cu Diana, Aurel se întoarce în genunchi la ea! O să uite de toate ispitele! Galerie foto WOW

Relația dintre Aurel și Diana, întorși ca și cuplu, după ce au fost într-un sezon anterior tot concurenți, este, cu siguranță, deja, istorie, amândoi fiind în situația ingrată de a cădea, din nou, pradă ispitirii la ”Insula Iubirii”.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Aurel nu a rezistat prea mult și, în momentul în care ispita Dana Badea s-a dezbrăcat în fața lui, rămânând în sânii goi, a căzut în ispită... Și a și recunoscut-o, candid, explicând că fosta dansatoare de manele era o mai veche fantezie de-ale sale.

Citeste si: Bombă! Un concurent din Thailanda se întâlnește în secret cu o ”ispită”! Filmările s-au terminat, dar ei se distrează în același loc! Imaginile care i-au dat de gol

Citeste si: Șocant ce se întâmplă în Thailanda!”Diana vrea să repete experiența sexuală cu ispita Andy”

Citeste si: Diana are gând de măritiș cu Aurel de la Insulă! Uite când vor să facă nunta

Normal, deși susțineau că au o relație cât se poate de serioasă, Diana și Aurel și-au spus ”Adio”, sejurul lor din Thailanda fiind, parcă, dedicat ispitelor și performanței lor de a fi incapabili de fidelitate. Cu toate acestea, spun sursele noastre, Aurel a regretat relația pe care a stricat-o în primele ore, cu atât mai mult cu cât Diana este o adevărată bombă sexy și, în plus, este lipsită de orice fel de inhibiții.

fara descriere

De altfel, după ce s-a despărțit de Aurel, Diana a decis să își expusă și mai abitir calitățile, ea postând pe conturile ei de socializare mai multe fotografii, adunate, de-a lungul timpului, din tot felul de ședințe foto care mai de care mai fierbinți. Și, așa cum era de așteptat, nu a postat fotografiile purtând rochii de seară, ba chiar dimpotrivă. Astfel, Diana și-a prezentat, de fapt, colecția de lenjerie intimă și, pentru a nu rămâne fără conturile de socializare, a avut grijă să arate, ceva mai ferit, că ea nu se prea înțelege cu... sutienele.

Evident, succesul Dianei a fost unul de excepție, mulți dintre fanii brunetei susținând că Aurel a făcut o greșală uriașă când a cedat ispitelor. Iar concluzia fanilor Dianei de la ”Insula Iubirii” este împărtășită și de concurentul care a renunțat, încă din primele ediții, la fidelitatea pe care i-o datora...

fara descriere

 

Aurel a căzut în ispită! Dana l-a înnebunit

Diana Constantin și Aurel formează cel mai controversat cuplu din noul sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, pentru că ei au mai participat în sezonul cu numărul trei al show-ului alături de alți parteneri, respectiv: Ben și Alexandra. Interesant este că Diana Constantin și Aurel și-au dat frâu liber pasiunii la doar câteva ore după ce au ajuns în Thailanda, fiind de altfel și prima lor noapte de dragoste bifând totodată și primele scene de sex.

De altfel, într-unul dintre episoadele din acest sezon al ”Insulei Iubirii”, seara a fost explozivă pe insula băieților, acolo unde Aurel a avut parte de un show erotic din partea ispitei Dana. Și-a dat jos sutienul în fața lor și s-a lăsat admirată în toată splendoarea, însă momentele incendiare nu s-au oprit aici, Aurel mărturisind că a avut momente de autoerotism cu gândul la fosta dansatoare favorită a maneliștilor.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate