Daciana Sârbu e îngrozită că nu o să-i mai funcţioneze creierul: “Stresul pe care îl trăim zilnic și toată energia negativă din jurul nostru nu au cum să nu ne influențeze”

Daciana Sârbu e îngrozită că nu o să-i mai funcţioneze creierul din cauza ritmului infernal al vieţii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Daciana Sârbu e îngrozită că nu o să-i mai funcţioneze creierul, aşa cum a mărturisit într-un interviu. Întrebată de reporterul de la life.ro care este cea mai mare frică a sa, soţia lui Victor Ponta a dezvăluit: „Am văzut recent un serial despre viața lui Bill Gates și cumva m-am regăsit în cea mai mare frică a lui, aceea de a nu-mi mai funcționa creierul. Și mi-e teamă pentru că, privind în jur, văd că multora nu le mai merge creierul de la vârste foarte tinere. Cumva e și o ironie, dar și un adevăr”.

Citeste si: Ce salariu URIAȘ va avea Laura Codruța Kovesi! Șefa Parchetului European va primi peste 14000 de euro pe lună!

Citeste si: PSD-iștii i-au cerut lui Victor Ponta să se întoarcă la partid! Ce a răspuns liderul Pro România

Citeste si: Reacția lui Victor Ponta după condamnarea lui Liviu Dragnea! "Acest om orbit de trufie și răutate..."

Daciana Sârbu e îngrozită că nu o să-i mai funcţioneze creierul: "Ar trebui să reînvățăm să zâmbim" 

“Am impresia că tot stresul pe care îl trăim zilnic și toată energia negativă din jurul nostru nu au cum să nu ne influențeze și astfel ajungem să nu ne mai putem controla, să nu mai avem răbdare, să reacționăm ciudat sau greșit. Ar trebui să reînvățăm să zâmbim, să fim fericiți și să ne bucurăm de lucruri simple … cum ar fi să mâncăm o prăjitură.”, a mai spus Daciana Sârbu care, în primăvara, şi-a încheiat cel de-al doilea mandat de europarlamentar la Bruxelles. (vezi ce tatuaj are Daciana Sârbu)

Daciana Sârbu e îngrozită că nu o să-i mai funcţioneze creierul. Nu o mai interesează politica

Întrebată dacă s-a desprins de tot de politică, Daciana Sârbu a dezvăluit: “M-am desprins cât poți să o faci în România. Nu mai citesc știri, câteodată mai avem situații în care începe să îmi povestească lucruri și vede că mă uit în gol și atunci începe să râdă de mine: „nu pot să cred că nu știi despre asta, pe ce lume trăiești?!?”, iar eu mă amuz de fiecare dată, spunându-i „sigur pe o lume mai bună. Am laut decizia să ies din politică atunci când nu m-am mai regăsit, când am simțit că sunt stresată, dezgustată, că am colegi cu care nu îmi doream să mai fiu colegă și nu îmi mai puteam face meseria.”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate