Dan Diaconescu și Marius Tucă, imagini de colecție. Cum arătau în urmă cu 30 de ani când vindeau prin oraș ziarul la care lucrau

Imagini de colecție cu Dan Diaconescu și Marius Tucă când aveau 20 de ani. Cei doi jurnaliști au lucrat împreună și au vândut prin oraș ziare.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Dan Diaconescu și Marius Tucă sunt astăzi doi mari jurnaliști. Puțini știu că cei doi sunt din același oraș, Caracal, dar au și un trecut comun.

Dan Diaconescu și Marius Tucă au vândut prin oraș ziarul la care lucrau

Dan Diaconescu și Marius Tucă sunt doi jurnaliști cunoscuși în presa din România. Au muncit mult și nu au uitat niciodată de unde au plecat pentru a ajunge cine sunt astăzi.

Jurnalistul Marius Tucă a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii, în care apare alături de Dan Diaconescu. Imaginile sunt realizate în anul 1991, când cei doi lucrau la Curierul Național.

Citeste si: Cum arată Dan Diaconescu după ce a dispărut din spațiul public. Omul de televiziune, surprins alături de Oana Zăvoranu, la restaurant, de ziua divei

"În cele trei fotografii, reporterii speciali Dan Diaconescu şi Marius Tucă au fost trimişi cu toată redacţia să vândă într-o zi ziarul pe care îl scriau. Eu şi cu Dan le-am vândut pe toate.

Pe Horia Alexandrescu nu l-am vândut niciodată.", a scris Marius Tucă pe Facebook.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Dan Diaconescu, lovit unde-l doare mai tare! Probleme mari pentru femeile din viața fostului șef OTV! EXCLUSIV

Marius Tucă și Dan Diaconescu au lucrat împreună

Marius Tucă a fost coleg cu Dan Diaconescu

Marius Tucă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cei doi jurnaliști sunt născuți în același oraș și au vârste apropiate. S-au cunoscut de tineri și aveau amândoi aceeași pasiune: gazetăria.

„Eu cu Dan ne cunoșteam de câțiva ani. Ne-am propus să facem presă încă din vremea lui Ceaușescu. Primul său articol a fost scris la 22 de ani, după un miting al opoziției. „Era nebunia aia de început”, s-a destăinuit Marius Tucă în emisiunea difuzată de EVZ Play.

Citeste si: Când va putea vorbi din nou Dan Diaconescu? S-a aflat data exactă când șeful OTV revine pe micul ecran

În 2013, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", pe care Mihai Morar o prezenta la Antena Stars, a povestit greutățile prin care a trecut în tinerețe alături de Marius Tucă.

Dan Diaconescu a lucrat cu Marius Tucă

Dan Diaconescu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Fostul patron OTV a povestit că erau atât de săraci, încât nu aveau unde să doarmă vara, atunci când căminele studențești erau închise pentru renovare. Ca să nu stea sub cerul liber, ei făceau drumul dus-întors cu trenul de la Caracal la București, ca să aibă unde dormi.

"Mergeam în Gara de Nord, așteptăm primul tren spre Caracal, ne culcam în tren, ajungeam în Caracal, unde fiind nod feroviar, trenul se întorcea îndărăt în București. Astfel, reușeam să dormim toată noaptea. Nu plăteam bilet, îi dădeam ceva nașului. La 6 dimineață eram înapoi în Capitală și mergeam unde aveam serviciul", a spus Dan Diaconescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată Dan Diaconescu după ce a dispărut din spațiul public. Omul de televiziune, surprins alături de Oana Zăvoranu, la restaurant, de ziua divei

Dan Diaconescu, lovit unde-l doare mai tare! Probleme mari pentru femeile din viața fostului șef OTV! EXCLUSIV

Dan Diaconescu își lansează propria cryptomonedă: CryptoDan! Fostul șef OTV anunță și prima ”operă cinematografică” despre pandemie!

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies