Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul în videoclipul "Curwa"! Femeile cer ca manelistul să fie sancţionat, iar melodia să fie retrasă!

De curând, Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul. “Centrul Filia, care susține drepturile femeilor și egalitatea de gen, a reclamat, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD),  piesa „Curwa”, a lui Dani Mocanu.”,

a dezvăluit vice.com. Piesa „consolidează atitudini misogine și legitimează o cultură a violului și violenței îndreptate împotriva femeilor prin versurile sale și prin videoclipul realizat”, se arată în reclamație. ONG-ul dorește ca faptele de discriminare să fie constatate în spațiul public, manelistul să fie sancționat și melodia să fie retrasă.( vezi cum s-a îmbogăţit Nicolae Guţă după ce a cântat pe vapor)

Citeste si: Jador, replică SENZAŢIONALĂ pentru Dani Mocanu după ce acesta l-a jignit! "Îl aştept" Începe războiul? EXCLUSIV!

Citeste si: Cel mai mare regret al lui Dani Mocanu! ”Nu ştiu ce m-a ţinut pe loc”

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Cum arată vila de şmecher a lui Tzanka Uraganul! Gardurile, draperiile şi canapelele sunt suflate cu aur!

Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul: "Să nu îi dai valoare decât ca la un câine" 

Clipul începe cu Dani care se vaită că și-a rupt BMW-ul pe drumurile de țară, când și-a luat femeia și a dus-o la oraș, unde „s-a haladit curvă”. Apoi o tratează ca pe un obiect toată piesa, comparând-o cu o mașină lovită, pe care el a tunat-o, și cu un câine. Iar ca să fie clar și din imagini, o ține în lanț, în timp ce ea stă spășită în genunchi, la picioarele lui.

În același clip, o altă femeie primește un șut în fund de la iubitul ei. „O curvă dacă-ți iei, ține-o în locul ei/N-o lăsa să gândească, pune-i stop la idei/Să nu îi dai valoare decât ca la un câine/N-o duce la restaurant, ține-o acasă pe pâine.”, sunt câteva din versurile melodiei.

Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul: "Normalizează atitudinile misogine"  

Nu mai e un secret că Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul. „Ipostazele în care sunt portretizate femeile sunt ofensatoare și degradante, de vulnerabilitate, de supunere și acceptare(...) sunt deosebit de periculoase, îndeosebi prin muzică, deoarece normalizează atitudinile misogine și discursul urii împotriva femeilor”, se arată în reclamația Filia. „Curwa” nu este singura piesă a artistului în care femeia este tratată ca un obiect sau în care artistul promovează o cultură a violului. În melodia „Șmecher cu parfum de damă”, femeia este folosită ca insultă, pentru a caracteriza un interlop turnător: „Mi-ai făcut rău, m-ai pus sub cheie/Cumpără-ți haine de femeie/Nu ești bărbat, esti panaramă/Un șmecher cu parfum de damă.”

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe craniu! Manelistul e convins că are o inteligenţă divină! VIDEO   

Dani Mocanu are probleme cu Fiscul! ANAF l-a atenţionat de două ori pentru că nu şi-a plătit obligaţiile la bugetul de stat!

Dani Mocanu, mesaj pentru dușmani! Îi demolează: ”Cel care visează să mă bată...”

Succes incredibil pentru 4 zodii săptămâna aceasta. Totul le merge perfect

Doliu uriaș în lumea muzicii. A murit IMEDIAT DUPĂ VACCIN. Avea doar 48 de ani

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies