Dani Mocanu îl caută disperat pe Marius Csampar, cel mai cunoscut criminal în serie din România! Apel bizar: ”Trebuie să-i transmit ceva...”

Dani Mocanu, cel mai periculos dintre maneliști, vrea să-l cunoască pe Marius Csampar, criminal în serie, eliberat recent.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Dani Mocanu a făcut un apel bizar către fanii lui, pe care i-a rugat să-l pună în legătură cu Marius Csampar, unul dintre cei mai periculoși criminali din ultimii 30 de ani, eliberat recent din închisoare

deși primise inițial închisoare pe viață.

Dani Mocanu: ”Ajutați-mă să dau de Marius Csampar”

”Băi fraților, vă pup pe toți, am și eu o rugăminte la voi. Ajutați-mă și pe mine, vă rog, să dau de omul ăsta, de Marius Csampar. Vreau să vorbesc ceva cu el, să-i transmit ceva de la... cineva... Și nu reușesc, sunt foarte multe Facebook-uri fake cu el și așa mai departe... Nu reușesc să dau de el, ajutați-mă și pe mine, văr rog din suflet”, a spus Dani Mocanu într-o înregistrare video postată pe unul din conturile lui de socializare.

Citeste si: Temutul Bebino a devenit coleg de penitenciar cu Gheorghe Dincă! Liderul sportivilor, mutat la Craiova din motive de siguranță! EXCLUSIV

Marius Csampar a comis 6 crime la mijlocul anilor ’90 pe care le-a și mărturisit în fața anchetatorilor.

În 1996 a intrat în casa unei bătrâne e 84 de ani din Otopeni și, împreună cu un alt bărbat, au omorât-o pe femeie în bătaie, plecând de acolo cu o oală cu sarmale, vin și 95.000 de lei. O altă victimă a lui Csampar, un om al străzii, a fost găsit decapitată și aruncată în lacul IOR din Capitală.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Condamnat la 99 de ani de închisoare, eliberat după 22

Marius Csampar a fost condamnat pentru 4 din cele 6 crime pe care el însuși a mărturisit că le-a comis și a primit 99 de ani de închisoare. El a fost liberat condiționat în luna mai a anului trecut, după ce și-a petrecut 22 de ani în penitenciar. Criminalul a fost sancționat disciplinar în mai multe rânduri până în 2014, când brusc a încetat să mai creeze probleme.

Citeste si: Criminal în serie, jefuit în tren la Strehaia! Reacția fabuloasă a temutului Marius Csampar după ce a rămas fără acte și bani: ”Râd și acum”! Dezvăluiri exclusive

Eliberarea lui Csampar a fost considerată una surprinzătoare, în condițiile în care acesta adunase doar 201 zile de câștig prin muncă în 22 de ani. Inițial, judecătorii de la Drobeta Turnu Severin i-au refuzat eliberarea, însă Csampar a făcut apel și a câștigat. La vremea respectivă, Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției, a cerut Inspecției Judiciare să verifice dacă eliberarea condiționată a lui Marius Csampar s-a petrecut conform legii.

Marius Csampar a devenit vedetă Youtube după ce a fost eliberat

În prezent, Marius Csampar locuiește singur, cu chirie, lângă București și lucrează pentru o companie municipală. În timpul liber, el ține și un vlog pe Youtube în care împărtășește experiențele din penitenciar, reușind în doar un an să-și creeze o comunitate importantă de fani. De asemenea, Csampar și-a scris și memoriile pe care le oferă contra-cost, în format electronic, celor care îi solicită acest lucru.

Marius Csampar

Marius Csampar a fost condamnat pentru crimă

Nu este foarte clar de ce Dani Mocanu încearcă să intre în legătură cu Marius Csampar, însă trebuie menționat faptul că interpretul este un apropiat al multor infractori periculoși care probabil l-au întâlnit pe Csampar prin închisoare. De asemenea, nu este exclus ca Mocanu să aibă nevoie de Marius Csampar pentru un proiect muzical cu care vrea să-și surprindă din nou admiratorii.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cel mai de temut criminal român a ieșit la colindat. A ucis cu sânge rece șase oameni, iar acum cântă melodii pentru copii

O femeie a fost ucisă cu sânge rece de propria fiică, în vârstă de 21 de ani. I-a smuls, apoi, inima din piept și a aruncat-o

Marius Csampar, chemat la „interval”. Ce a pățit criminalul

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Țara își închide granițele în fața variantei Omicron. Pandemia va fi tratată ca o criză teroristă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies