De ce a băgat divorț Meghan Markle! Prințul Harry trebuie să știe: „I-a trimis verighta înapoi”

Meghan Markle a băgat divorț de soțul ei după ce a primit rolul din Suits. Prințul Harry trebuie să știe ce s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Meghan Markle a strânit un val de controverse atunci când a devenit soția prințului Harry. Frumoasa actriță are 38 de ani, fiind cu câțiva ani mai mare decât soțul ei, este americancă și a mai fost căsătorită o dată. Mulți au spus că nu este potrivită pentru a face parte din familia regală britanicaă, dar dragostea dintre ea și prințul Harry a învins.

fara descriere

De ce a divorțat Meghan Markle

Meghan Markle a mai fost căsătorită o dată, înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry. Ea și Trevor Engelson, producător de televiziune și cinema, s-au cunoscut în 2004, pe când ea lucra ca model. S-au logodit în 2010, iar un an mai târziua s-au căsătorit în Jamaica.

fara descriere

Motivul oficial pe care l-a invocat cuplul a fost „diferenţe ireconciliabile”. În presă s-a speculat, însă, că motivul ar fi fost faptul că Meghan Markle tocmai primise un rol important în serialul american Suits și a pus cariera pe primul plan.

„Un prieten antreprenor înstărit a susținut că mariajul celor doi s-a încheiat atât de brusc, încât Meghan i-a trimis verigheta înapoi lui Trevor prin poștă„, a scris jurnalistul Andrew Morton, care mai susține „Un altul a confirmat că decizia de a pune capăt căsătoriei a fost luată de Meghan și că a venit din senin”.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 21 noiembrie. Bianca și Livian au petrecut noaptea împreună la hotel? Ce anunț a făcut Mantea

Citeste si: Poezie emoționantă după ce ursul din Harghita care a suferit ore în șir pe șosea a fost împușcat! Versurile au devenit virale

Citeste si: Mesajul plin de durere al soțului Laurei, femeia din Buzău găsită moartă lângă fiica ei: „Cu sufletul cernit de durere mă despart de iubita mea soție”

fara descriere

Ninaki Priddy, o fostă bună prietenă de-a lui Meghan, a declarat pentru The Sun: „Cred că toată lumea care i-a cunoscut a fost în stare de șoc. Tot ce pot spune este că Meghan era calculată, foarte calculată, cu oamenii în general, dar și în relații”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate