De ce Florin Pastramă și-a anulat nunta în urmă cu 11 ani! Soțul lui Brigitte a spus totul

S-a aflat motivul pentru care Florin Pastramă și-a anulat nunta în urmă cu 11 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  În urmă cu 11 ani, Florin Pastramă ar fi trebuit să se căsătorească, însă o tragedie l-a făcut să anuleze absolut totul. Actualul soț al lui Brigitte Sfăt a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua respectivă, și cum a ajuns să anuleze absolut totul.

  În ziua aceea, tatăl lui făcuse infarct. Astfel că, Florin Pastramă, fără să stea pe gânduri, a decis să anuleze nunta de dragul lui.

  „În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, așa că am decis să anulez nunta. Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu” , a spus Florin Pastramă într-o emisiune de televiziune.

  Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

  Citeste si: Elena Udrea s-a izbit de un refuz! Ce s-a întâmplat, de fapt, în Costa Rica, cât timp fostul politician se află în România

  Citeste si: Loredana aruncă bomba: „Sunt amantă de demnitari”. Blonda sexy mai are, însă, un secret bine ascuns

  Citeste si: Primele imagini cu Elena Udrea în România! A ieșit în oraș cu logodnicul Adrian Alexandrov și cu fetița lor

  Câți bani au făcut Brigitte și Florin Pastramă la nuntă

  Brigitte și Florin Pastramă au avut o nuntă fabuloasă. Bruneta a recunoscut câți bani a făcut după marele eveniment.

  Brigitte și Florin Pastramă au devenit weekendul trecut soț și soție în fața lui Dumnezeu. Bruneta și-a dorit o nuntă ca în povești și nu s-a uitat deloc la bani. A schimbat trei ținute și a făcut toate eforturile ca invitații să se simtă bine și să se distreze, motiv pentru care a ajuns să cheltuie o sumă colosală pentru marele eveniment.

  Au strâns 93.000 de euro de la invitați, însă nu s-au îmbogățit pentru că nunta a fost una foarte scumpă. „Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a declarat Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate