Elena Udrea s-a izbit de un refuz! Ce s-a întâmplat, de fapt, în Costa Rica, cât timp fostul politician se află în România

Elenei Udrea i s-ar fi refuzat cererile făcute în Costa Rica. Care este adevărul!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Elena Udrea s-ar fi izbit de un refuz din partea autorităților din Costa Rica. Fosta blondă de la Cotroceni, aflată acum în România alături de Adrian Alexandrov și fiica lor, Eva, ar fi primit un răspuns în data de 30 iunie de la autoritățile costaricane.

Conform Antena 3, Elena Udrea ar fi primit un refuz în privința statutului de refugiat politic în Costa Rica. Fostul politician ar fi încercat să ”negocieze” plecarea din Costa Rica, ca să nu fie reținută. Pe de altă parte, conform sursei citate, Elena Udrea a infirmat acest lucru.

Citeste si: Loredana aruncă bomba: „Sunt amantă de demnitari”. Blonda sexy mai are, însă, un secret bine ascuns

Citeste si: Victor Slav are inima frântă? Ce mesaj a publicat prezentatorul: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață...”

Citeste si: Primele imagini cu Elena Udrea în România! A ieșit în oraș cu logodnicul Adrian Alexandrov și cu fetița lor

Elena Udrea, chemată de urgență în fața judecătorilor

Elena Udrea a fost chemată în instanță de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), obiectul dosarului înregistrat pe 1 iulie fiind "conflict de competenţă numire curator fiscal". Dosarul a fost repartizat Secției a IV-a civile.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate