Decizia halucinantă a autorităților: Nuțu Cămătaru își primește cămila înapoi. Motivele pentru care animalul a revenit în posesia lui

În urma perchezițiilor la domiciliul interlopului Nuțu Cămătaru, Garda de Mediu a decis să îi permită interlopului să păstreze cămila găsită în curte.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Nuțu Cămătaru deținea în curtea casei din sectorul 5 al Capitalei, două maimuțe și o cămilă. Garda de Mediu nu a putut acționa în cazul cămilei din cauza legislației din România care prevede că este un animal domestic. Astfel, nu există interdicții în privința deținerii acestui animal în curtea casei. 

Citeste si: Fiica Andrei calcă pe urmele mamei ei? Reacția adorabilă a Evei în momentul lansării noului cântec al artistei

Citeste si: Anca Pandrea, primele declarații despre moartea lui Ducu Darie! ”Acum sunt unul lângă altul! Iura al meu și Ducu al lui” EXCLUSIV

Citeste si: Nuțu Cămătaru, implicat în dosarul maimuței care a fugit. Ce au găsit polițiștii la domiciliul lui

Nuțu Cămătaru are o grădină zoologică în curtea casei. Autoritățile sunt impresionate de condițiile bune de trai ale animalelor 

Reprezentanții Gărzii de Mediu au încercat să ia cămila de la domiciliul cămătarului, însă legislația este de partea lui. În plus, Nuțu Cămătaru îi oferă cămilei condiții de trai foarte bune. 

”Nu este considerată specie protejată, din punct de vedere al legislației nu am putut să luăm animalul, este considerată animal domestic, e o cămilă cu două cocoașe”, au explicat pentru Digi24.ro comisarii Gărzii de Mediu care au participat la percheziții.

Anchetatorii au descoperit o adevărată grădină zoologică în curtea casei lui Ion Balint, cunoscut sub numele de Nuțu Cămătaru. Garda de Mediu s-a declarat impresionată de condițiile bune în care cămătarul își ține toate animalele.

fara descriere

”Puteam să ne legăm de condițiile de ținere în captivitate, dar acestea sunt foarte bune, doar spațiul atribuit cămilei are peste 200 de metri pătrați, e bine hrănită și îngrijită”, au mai spus reprezentanții de la Garda de Mediu.

Cămila avea și actele de proveniență legale, fusese adusă în țară prin vamă, cu acte în regulă. Au fost confiscate, în schimb, două maimuțe - macaci japonezi - și doi lemurieni. Aceștia vor sta în carantină la Clinica veterinară ”Visul Luanei”, după care, cel mai probabil, vor fi duși la o grădină zoologică.

Pentru deținerea acestora, Nuțu Cămătaru riscă o amendă, dar ancheta este în curs, iar amenda nu poate fi aplicată până nu se analizează documentele. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate