Declararații halucinante în presa italiană, despre relația dintre Nadia Comăneci și Nicu Ceaușescu: „Torturi de tot felul şi trabucuri stinse pe carnea ei”

Potrivit italienilor, Nadia Comăneci a fost închisă timp de patru ani în Palatul Prezidențial. Fosta gimnastă a fost victima agresiunii violente din partea fiului dictatorului la vremea respectivă.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela


In articol:

Potrivit presei din Italia, Nadia Comăneci și Nicu Ceaușescu s-ar fi întâlnit după execuția de 10 a fostei gimnaste la Jocurile Olimpice. La vremea respectivă, presupusa relație dintre cei doi a fost un subiect destul de contoversat în presă.

Ba mai mult decât atât, se zvonește că fosta gimnastă a fost ținută prizonieră personală a lui Nicu Ceaușescu.

Nadia Comăneci era cu zece ani mai mică decât fiul dictatorului. Presa italiană îl descrie pe Nicu Ceaușescu că a fost o persoană destul de violentă cu persoanele din jurul său.

Citeste si:Serghei Mizil și-a dat pantalonii jos în fața unui stadion plin, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu! Vezi cine l-a salvat de furia oamenilor care au sărit să îl ia la bătaie!

„Jucător de jocuri de noroc, afemeiat, alcoolic, violent şi psihopat, Nicu nu rata nimic. Nimeni nu-i putea spune nu, altfel dispărea în neant. Un tip pe care nu era bine să-l întâlneşti în drum”, după cum îl descrie presa italiană pe al treilea fiu al soților Ceaușescu. 

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani după ce a fost călcat de maşină în Qatar a luat viaţa de la capăt în altă ţară! Răzvan Şelariu s-a refugiat în Insulele Feroe!

În plus, presa italiană susține că fosta gimnastă a fost închisă timp de patru ani în Palatul Prezidențial, iar Nadia Comăneci era nevoită să iasă afară decât să se antreneze și să participe la competiții. Fosta gimnastă a fost victima agresiunii violente din partea fiului dictatorului la vremea respectivă.

Nadia Comăneci evită să vorbeasă despre acest subiect delicat

În prezent, Nadia Comăneci evită să vorbească despre acest subiect.

Fosta gimnastă preferă să spună că nu a întâlnit mai mult de o dată pe soții Ceaușescu.

„Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri intercalate cu torturi de tot felul şi trabucuri stinse pe carnea Nadiei. Chiar şi un avort impus, ca un corolar pentru acel iad. Toate acestea până la Jocurile Olimpice de la Moscova, unde Comăneci a fost «jefuită» de medalii de către un juriu corupt care i-a favorizat pe sportivii sovietici într-un mod ruşinos.

Tocmai atunci tânăra campioană al României a decis să fugă. A trecut graniţa ca un refugiat. A ajuns la Viena şi de acolo a zburat în Statele Unite unde a devenit cetăţeană americană şi este soţia lui Burt Conner, un atlet care a fost îndrăgostit de ea încă din zilele Montrealului. Împreună conduc o sală de sport”, potrivit presei din Italia.

Nadia Comăneci
Nadia Comăneci[Sursa foto: Instagram]

Sursa: Spynews.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Atac prin versuri la adresa concurenților din casa Puterea Dragostei, sezonul 3! Cine este autorul?

Noi declarații făcute de Anamaria Prodan Reghecamf, după ce a fost infectată cu COVID-19: ”Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor”

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies