Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, agățată de un bărbat în mall! Ce reacție a avut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Denisa de la Puterea Dragostei, fosta iubită a lui Iancu Sterp, a fost agățată de un bărbat într-un mall din Londra.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Denisa de la Puterea Dragostei
Denisa de la Puterea Dragostei locuieste in Londra


In articol:

Denisa, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, cea care a fost iubita lui Iancu Sterp, care locuiește în Londra a avut parte de o întâmplare amuzantă zilele trecute. În timp ce se afla în mall cu o prietenă și făcea un vlog, Denisa a fost agățată de un bărbat. Acesta a venit la Denisa, a ajutat-o să-și pună un lănțișor la gât apoi a vorbit un pic cu ea, iar la final a plecat fericit cu adresa de Instagram a frumoasei blonde fostă concurentă la Puterea Dragostei.

Citeste si: Iancu Sterp, surprins acasă la Elena Ionescu în miez de noapte. Apropieri „suspecte” între cei doi foști concurenți de la Survivor România

Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp
Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, intalnire cu un barbat

Întâmplarea a amuzat-o pe Denisa, care după despărțirea de Iancu Sterp nu s-a mai afișat cu un alt bărbat.

Citeste si: Iancu Sterp, ipostaze intime la piscină, în miez de noapte, cu o fostă concurentă de la Puterea dragostei. Totul a fost filmat

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Denisa și Iancu Sterp s-au despărțit după ce tânărul s-a întors de la Survivor România

Denisa și Iancu Sterp s-au cunoscut la Puterea Dragostei, acolo unde au devenit și iubiți. Întorși acasă, cei doi și-au continuat povestea de iubire, Iancu Sterp a fost și cu Denisa în Londra, acolo unde fata muncește și locuiește de ani buni. Se spunea chiar că Iancu s-ar putea muta la Londra, alături de iubita sa. Însă, Iancu Sterp a plecat la Survivor România, a început pandemia de coronavirus, care a prins-o pe Denisa în Londra.

Denisa si Iancu Sterp
Denisa si Iancu Sterp au format un cuplu la Puterea dragostei, s-au despărțit după Survivor

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a întors în România însă când Iancu Sterp a revenit de la Survivor România. Numai că, surpriză, la o zi după Finala Survivor România, Denisa și Iancu Sterp s-au despărțit, iar tânăra a luat imediat avionul și s-a întors la Londra.

Citeste si: Asta da surpriză! Iancu Sterp s-a îndrăgostit de o fostă concurentă de la Puterea dragostei. I-a spus-o chiar ei: „M-am îndrăgostit...”

Citeste si: Mama Geta, mai directă ca niciodată: "Să pună mâna să se însoare!" Pe cine a luat la rost?

Iancu Sterp, imediat după  despărțirea de Denisa: ”Noi nu mai suntem împreună, doar că nu ne-am despărțit după finală, cum a spus ea. Ea a spus pe vlogul ei că ne-am despărțit după finala Survivor, nu e adevărat, ne-am despărțit ieri (acum 2 zile. n.r.).

După finală a fost totul bine, am mers să dormim. Eram în București, am dormit și dimineața a trebuit să mă trezesc foarte devreme pentru că m-a sunat soră-mea, Geta, care era acasă. Rămăsese singură acasă și nu mai făcea față. Ne-a sunat să mergem acasă, s-o ajutăm.

Denisa avea avionul a doua zi pentru Londra și pe tema asta ne-am certat un pic, pentru că ea voia să stau cu ea până pleacă cu avionul. Așa era și planul, doar că n-am mai putut pentru că a trebuit să plec acasă să o ajut pe sora mea.

După asta, ea s-a dus în Londra, eu am rămas în România și am început să vorbim tot mai rar... și am decis amândoi... mai mult eu, că e mai bine să mergem pe drumuri separate”, a spus Iancu Sterp despre despărțirea de Denisa, fosta sa iubită de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Plușica de la Puterea Dragostei a răbufnit ”Nu ați putut depăși momentul?”

Bogdan Mocanu și Ștefania de la Puterea Dragostei, un nou cuplu? ”Se tot ține după ea”

Livian de la Puterea Dragostei îi dă replica Biancăi, după ultima despărțire: „Am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva”

Primele imagini cu Ella înainte de a fi concurentă la Puterea Dragostei! În urmă cu un an, la castingul pentru emisiune

Primele imagini cu Madalina dupa ce a fost stropita cu clor si a ajuns la spital. Cum a fost filmata in culisele Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies