Dezastru total pentru Petru Mircea în afaceri! Văduvul Mădălinei Manole nu a câştigat nici un ban în ultimul an! EXCLUSIV

Datele financiare arată că e dezastru total pentru Petru Mircea în afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că e dezastru total pentru Petru Mircea în afaceri. Văduvul Mădălinei Manole este inginer de sunet şi şi-a înfiinţat, în 2004, firma „Mircea Sunet SRL”, specializată în „activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole)”. Cu alte cuvinte, Petru Mircea asigura instalaţia de sunet la concertele trupelor care apelau la serviciile sale. (vezi care au fost ultimele rânduri scrise de Mădălina Manole înainte de a muri)

Citeste si: Cazul morții Mădălinei Manole, tras la indigo cu sinuciderea manechinului lui Bote! Greșelile anchetatorilor repetate la 8 ani distanță

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare de la divorţul Mădălinei Manole: ”Îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului!”

Citeste si: Fanii Mădălinei Manole îşi bat joc de memoria cântăreţei! Unii spun că s-a sinucis din cauza părinţilor, alţii îl acuză pe Petru Mircea şi îl numesc „criminal”!

Dezastru total pentru Petru Mircea în afaceri. A avut rezultate dezastruoase după sinuciderea Mădălinei Manole 

Firma a  avut rezultate dezastruoase după sinuciderea Mădălinei Manole, din 2010. Doar în 2011 s-a înregistrat un profit substanţial, de 30.000 de lei, după care a urmat declinul: pierdere de 400 de lei (în 2012), profit de 417 lei (în 2013), pierdere de 53.960 de lei (în 2014), profit de 4.770 lei (în 2015), profit de 4.481 de lei (in 2016) şi profit de 14.550 lei (în 2017).

fara descriere

Dezastru total pentru Petru Mircea în afaceri. „Mircea Sunet SRL” se află în pragul lichidării

Nu mai e un secert că e dezastru total pentru Petru Mircea în afaceri. Ultimele date de la Ministerul de Finanţe, valabile pentru 2018, arată că „Mircea Sunet SRL” se află în pragul lichidării. Firma nu a raportat cifră de afaceri, iar profitul a fost 0. La finalul lui 2018, datoriile societăţii comerciale erau de 526 lei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate