Dezvăluiri neașteptate în Republica Dominicană! Karina și Andrei nu se iubesc la Survivor România? ”Este doar o strategie pentru voturi”! Ce războinic a aruncat bomba

Karina și Andrei au fost puși, sâmbătă seara, la zid, de colegii lor de la Survivor România, pe motiv că relașia lor nu este reală, ci este doar o strategie

Autor: Lia Popescu

In articol:

Toată lumea știe că, de mai bine de o lună, Karina și Andrei formează un cuplu la Survivor România.Totul

a început de Dragobete, atunci când întreaga Românie a văzut cum îndrăgiții războinici au dat frâu liber sentimentelor, mai mult s-au și sărutat pasional, ca o dovadă clară că niciunul dintre protagoniști nu a mai dorit să se ascundă până la finele competiției.

”Nu știu dacă relația noastră mă influențează în ceea ce se întâmplă pe traseu, dar pozitivitatea mea are un mare adaos. Eu sunt în general pozitivă, iar el mă ajută să fiu și mai pozitivă. Cumva sunt mai relaxată”, a povestit Karina despre relație pe car o are cu Andrei de la Survivor România, completată imediat de iubitul ei. ” E un plus de fericire în viața noastră, ne transmitem energie pozitivă, suntem amândoi focusați pe traseu. Suntem făcuti din același material și nu ne abatem, mai mult de atât, ne ajutăm reciproc și cred că asta nu poate decât să ne ajute în această competiție, dar și după ea”, a menționat războinicul.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Andrei de la Survivor România, pus la zid de colegi

În mod surprinzător, în loc ca oamenii din jurul lor să îi susțină, sâmbătă seara, a izbucnit cutremurul! Imediat ce războinicii au pierdut prima probă de imunitate, o

parte dintre ei, în frunte cu Lola, Cristian și Emanuel, l-a pus la zid pe Andrei Ciobanu, considerat, conform cifrelor, cel mai bun concurent din competiție de până acum, dar de grup... oaia neagră a grupului. Mai mult decât atât, s-a ajuns atât de departe cu acuzele, încât, s-a marșat pe ideea că legătura lui amoroasă cu frumoasa Karina este doar un joc al intereselor.

Citeste si: Tensiunile au atins cote maxime in tabara Razboinicilor! Andrei si Lola, cearta apriga in consiliu! Iata ce replici jignitoare si-au spus cei doi coechipieri chiar inainte de nominalizari!

Citeste si: Primele declarații ale tatălui Războinicului Andrei Ciobanu, de la „Survivor România”, despre povestea de dragoste înfiripată între Andrei și Karina: „Adevăratele caractere se cunosc în situații extreme”

Citeste si: Grațiela Duban, primele declarații despre relația cu Ghiță de la Survivor: "Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că..."

Karina și Andrei Survivor România iubire ori strategie?! ” Ei au din start două voturi în mânecă, iar ceilalți sunt dezavantajați”

În mod ciudat, s-a ajuns la concluzii care să conducă la faptul că în cazul Karina și Andrei de la Survivor România  este ori iubire ori strategie, și mai degrabă ultima varinată. ”Am afirmat la testimoniale, și îmi asum, că eu cred că legătura dintre Karina și Andrei poate dăuna pe viitor în cazul nominalizărilor. Ei au din start două voturi în mânecă, iar ceilalți sunt dezavantajați. Nu mi se pare corect! Nici nu știu dacă este dragoste la mijloc sau au făcut o alianță pentru a sta cât mai mult în competiție. La ei este doar o strategie de voturi”, a spus Cristian, susținut apoi și de colegi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

El este iubitul secret al Adrianei de la Survivor România! Bărbatul este soldat american și trăiește în Italia! Video exclusiv

Ana Pal șochează din nou! După capul în plină figură dat unui războinic, o atacă dur pe Asiana. ”A stat după fundul Elenei să rămână în competiție”

INCREDIBIL! Ce a pus-o Duban pe Grațiela să jure la scurt timp după ce faimoasa a fost eliminată de la Survivor România! ”Este primul lucru pe care ți-l cer”

Succes incredibil pentru 4 zodii săptămâna aceasta. Totul le merge perfect

Doliu uriaș în lumea muzicii. A murit IMEDIAT DUPĂ VACCIN. Avea doar 48 de ani

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies