Dezvăluiri neștiute până acum! Elena Ceaușescu le teroriza pe femeile de serviciu care aveau grijă de locuința ei: „Elena era afurisită”

Pentru a se asigura că servitoarele fac curățenie ca la carte, Elena le testa zilnic!

Elena Ceaușescu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Elena Ceaușescu este fără dar și poate una dintre cele mai controversate personalități istorice din trecutul României. În jurul numelui ei s-au creat mai multe povești unele adevărate, altele mai puțin! Deși este greu de crezut, fosta viceprim-ministru a României avea un mod inedit de a-și tortura servitoarele care întrețineau curățenia în locuința celor doi.

Iată ce făcea soția lui Nicolae Ceaușescu pentru a-și testa femeile de serviciu. 

Elena Ceaușescu
Elena Ceaușescu

Elena Ceaușescu, detalii neștiute din spatele ușilor închise ale Palatului Primăverii 

S-au spus sute de povești despre soții Ceaușescu, unele adevărate, altele fiind total fabulații. Fostul ofițer de securitate al celor doi a dezvăluit recent detalii inedite despre comportamentul Elenei Ceaușescu. Deși Nicolae Ceaușescu  conducea țara pe vremea regimului comunist, soția lui era cea care dicta în intimitatea locuinței lor. 

Citeste si: Declararații halucinante în presa italiană, despre relația dintre Nadia Comăneci și Nicu Ceaușescu: „Torturi de tot felul şi trabucuri stinse pe carnea ei”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Era obsedată de curățenie și de ordine, iar în casa unde locuia ea trebuia mereu să fie „lună” și avea propriile metode pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă.

Să nu vă gândiți că aceasta punea mâna pe mătură și pe pâmătuf, ci își punea servitoarele la treabă, dar asta nu e tot. Elena Ceaușescu l e teroriza pe femeile care-i întrețineau curățenia în casă. 

„Femeile de serviciu erau, pur și simplu, terorizate de Elena Ceaușescu, aceasta făcând tot posibilul pentru a se asigura că munca este dusă la îndeplinire în cele mai bune condiții și… fără scăpări.

De exemplu, băga frunze sub covor să vadă dacă face curat”,  a mărturisit Dumitru Burlan, fostul ofițer de securitate al soților Ceaușescu. 

Cum își testa Elena Ceaușescu servitoarele 

Femeia avea o metodă inedită pentru a se asigura că baia este complet curățată și că femeile de serviciu nu fac ordine superficial. Astfel că, aceasta lipea o bucățică de scotch în cadă, iar dacă o găsea acolo după ce servitoarea făcea curat ieșea foarte urât! 

Citeste si: Cum a inventat Nicolae Ceaușescu CNP-ul. Ce reprezintă ultima cifră

„Eu răspundeam de tot personalul lor. Elena era afurisită. O fată mi-a spus că a găsit în cadă o bucățică de scotch. Ea lipea acel scotch să vadă dacă femeia de serviciu spală cada peste tot”,  a mai adăugat acesta. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a ajuns să arate acum casa din Scornicești unde a copilărit Nicolae Ceaușescu

Mircea Cărtărescu sare în apărarea lui Vladimir Tismăneanu: ”Cum i-au sărit în gât, ca pe arcuri, toți paznicii din oficiu ai moralității publice”

Ion Iliescu împlinește astăzi 90 de ani. Care este cel mai mare regret al fostului președinte și ce trecut tumultuos are

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies