Crimă îngrozitoare în Iași. O femeie și-a ucis iubitul cu 40 de ani mai în vârstă cu un ciocan de snițele

O femeie din Iași a fost arestată după ce s-a descoperit ce crimă oribilă a săvârșit.

Distribuie pe:

Crimă îngrozitoare în Iași. O femeie și-a ucis iubitul cu 40 de ani mai în vârstă cu un ciocan de snițele


In articol:

Roxana Șrainer și-a omorât concubinul de 71 de ani, pe 14 decembrie 2019, cadavrul lui fiind descoperit abia după o săptămână, după cum susțin procurorii de caz.

Înainte de crimă, femeia a fost internată la Institutul Socola, însă arestarea ei a fost posibilă după stabilirea faptului că a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Scandalul a pornit de la o neînțelegere legată de bani. Roxana Șrainer s-a certat cu iubitul ei, fiind amandoi sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: Paula Iorga, nelipsită de la mormântul Lui Leo Iorga. Ce face văduva pentru a-și alina durerea

Citeste si: A cunoscut un bărbat în club și a mers la el acasă. Ce a pățit tânăra este incredibil: "M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

Citeste si: Anastasia Lazariuc, apariție spectaculoasă la 66 de ani! Artista nu a avut o viață deloc ușoară, după ce tatăl ei a murit! „Spălam podele după ore”

„Cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinţei, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut. În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng. După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Și-a recunoscut singură fapta

După ce a comis crima, femeia a mers într-un bar, unde a băut până a leșinat. A fost luată cu ambulanța și dusă la spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. De acolo a fost internată la Institutul de Psihiatrie Socola Iași.

Pe 20 decembrie, Roxana Șrainer a fost externată. Imediat după, și-a cumpărat alcool și a mers acasă, unde l-a găsit pe iubitul ei în aceeași stare în care l-a lăsat. După terminarea alcoolului, femeia a sunat la 112 și s-a autodenunțat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate