Imaginile durerii! Mama copiilor arși de vii la Timișoara a leșinat la înmormântare

Cei patru copii arși de vii în propria casa au fost astăzi înmormântați.

Distribuie pe:

Imaginile durerii. Mama copiilor arși de vii la Timișoara a leșinat la înmormântare


In articol:

Mama copiilor nu a mai suportat și a cedat, sfașiată de durerea pierderii celor mici.

Copiii au fost înmormântați în sicrie albe, iar durerea resimțită de cea care le-a dat viață a fost nemarginită. Femeia a leșinat în timpul slujbei, un echipaj medical fiind chemat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Slujba a fost oficiată de mai multi preoți, în frunte cu Mitropolitul Banatului, Înalt Prea Sfințitul Ioan Selejan. El a fost impresionat de drama familiei care și-a pierdut copiii în niște condiții teribile.

Imaginile durerii. Mama copiilor arși de vii la Timișoara a leșinat la înmormântare

Citeste si: Alex Bodi, dezvăluiri surprinzătoare despre declinul lui și despre relația cu Bianca Drăgușanu! „Mi-am pierdut afacerile, am pierdut banii”

Citeste si: Împăcare neașteptată în showbiz-ul românesc! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după scandalul legat de divorț și acuzațiile de infidelitate

Citeste si: Imagine de infarct! Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara a apărut în sânii goi, ciorapi de plasă și ham din filmele pentru adulți în văzul lumii! ”Nimeni nu mă poate opri!”

Copiii au murit într-un incendiu devastator

Un incendiu puternic a cuprins casa în care cei cinci copii ai familiei se aflau singuri. Un singur frate a scăpat și a reușit să cheme ajutor, înainte ca focul să se extindă mai mult.

Imaginile durerii. Mama copiilor arși de vii la Timișoara a leșinat la înmormântare

Din păcate, la momentul sosirii echipajelor de pompieri, patru copii cu vârste cuprinse între patru luni și șase ani au fost găsiți carbonizați. Fratele lor cel mare, de 12 ani, este și acum traumatizat de pierderea fraților săi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate