Dezvăluri uluitoare din pușcărie! Ce a putut să mânânce Dincă în pușcărie de Crăciun și reacții a avut cât a stat la masă! ”A stat numai abătut și într-un colț”

Gheorghe Dincă a avut parte de un meniu consistent de Crăciun la pușcărie, dar și un comportament ciudat

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă este considerat un tip extrem de dificil, de aceea, pe parcul ”cazării” lui la pușcărie, în tot acest timp, monstrul din Caracal a avut tot felul de pretenții în pușcărie, mai ales de când a fost transferat la București, la Spitalul Penitenciarului Jilava. La închisoarea de la marginea Capitalei, el s-a plâns inițial că se teme pentru viața lui, însă, unii spun, că o face doar pentru ”impresie artistică”.

”Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au dezvăluit persoane din anchetă în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, mesaj tulburător pentru Alexandra Măceșanu, în prima zi de Crăciun: „Doar rezistă, ai răbdare! Nu cedez, știu unde ești”

Citeste si: Gheorghe Dinca s-a spovedit in Ajunul Craciunului la penitenciar

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, primele declarații după audierea DIICOT! Ce i-a spus mama Alexandrei Măceșanu procurorului de caz: „A rămas încurcat…”

fara descriere

Gheorghe Dincă are un comportament ciudat în pușcărie

Aceleași surse aveau să mai povestească și faptul că Gheorghe Dincă avea să aibă un comportament bizar după ce s-a lâns de colegii de la Jilava. Monstrul din Caracal a început să fie foarte ”prețios” și a amenințat că dacă nu i se vor îndeplini dorințele, el nu va mai colabora deloc cu oamenii legii.

”Dincă a cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră”, conform digi24.ro. Criminalul din Caracal nu s-a oprit aici cu pretențiile, ci s-a plâns că nu suportă faptul că cearșafurile nu îi sunt schimbate mai des, iarc ca totul să fie cât mai bizar, Gheorghe Dincă a vrut liniște în celulă.”Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de ”cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, au spus persoane de la fața locului.

fara descriere

Gheorghe Dincă a surprins la masa de Crăciun în pușcărie! ”Nu a scos un cuvințel”  

Ciudat avea să se comporte, criminalul din Caracal și în perioada Sărbătorilor.Drept dovadă, spun oameni din anchetă, Gheorghe Dincă a surprins la masa de Crăciun în pușcărie. ”Nu a scos un cuvințel și nu a urat nimănui nimic, dimpotrivă, a stat numai abătut și într-un colț. A savurat sarmalele, mărul și cozonacul de la prânz, apoi a preferat să privească totul cu superioritatea specific lui!”, au comentat surse autorizate.

Citește cum este păzit Dincă la închisoare doar pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate