Discuție savuroasă între Andra și Florin Călinescu, la masa juriului. Ce și-au spus cei doi jurați: "Ești virgină, ai 12 ani..."

Andra și Florin Călinescu au avut parte de o discuție de-a dreptul neașteptată.

Discuție savuroasă între Andra și Florin Călinescu, la masa juriului. Ce și-au spus cei doi jurați:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Andra și Florin Călinescu au avut parte de o discuție de-a dreptul savuroasă la emisiunea unde sunt jurați. 

Actorul a decis să o relaxeze puțin pe colega lui, așa că a mers și i-a făcut un mesaj, iar în tot acest timp îi șoptea diferite lucruri la ureche.

Însă, pentru a o introduce și mai mult pe Andra în atmosferă, Călinescu a decis că este momentul să apeleze și la mici trucuri în coversația cu ea. 

În timp ce încerca să o relaxeze cât se poate de mult, juratul i-a propus să își lasă mintea să zboare în momentul în care avea doar 12 ani și.... era virgină. La auzul acestor vorbe, ceilalți colegi de platou au început să râdă extrem de tare, amuzându-se de întregul moment.

Citeste si: Florin Călinescu a făcut o concurentă să plângă! Juratul nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Nu ați auzit cum țipă?”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„Relaxează-te, uită de tot, intrăm într-o ședință.

Uită tot ce ai trăit până astăzi, abandonează-te. Uită de tot ce ai trăit în viața ta, uită de filipineze, de Tiberiu Maria, de HaHaHa Production.

Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate, n-ai concerte, n-ai emisiuni. Oricum, n-ai concerte. Simte-te lină. Ești un ied, aleargă singură pe islaz! Acum apelază-te la izvor puțin”,  i-a șoptit Florin Călinescu Andrei.

Cine este Florin Călinescu?

Florin Călinescu este născut pe 29 aprilie 1956 la Timișoara. Acesta este actor român de film, radio, teatru și voce, realizator de emisiuni de televiziune și jurat al emisiunii de televiziune Românii au Talent.

Discuție savuroasă între Andra și Florin Călinescu, la masa juriului. Ce și-au spus cei doi jurați: "Ești virgină, ai 12 ani..."
Florin Călinescu

Citeste si: Florin Călinescu le-a emoționat pe Andra și Alexandra Dinu până la lacrimi! Dezvăluiri șocante: „Nu i-au adus rămăşiţele acasă...”

Citeste si: Florin Călinescu le-a emoționat pe Andra și Alexandra Dinu până la lacrimi! Dezvăluiri șocante: „Nu i-au adus rămăşiţele acasă...”

Actorul a absolvit Liceul C.D. Loga în 1975, iar mai apoi a urmat Facultatea de Teatru din București (UNATC). Florin Călinescu a debutat în cinematografie în anul 1981 în Lumini și umbre. A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit numeroase filme.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Călinescu le-a emoționat pe Andra și Alexandra Dinu până la lacrimi! Dezvăluiri șocante: „Nu i-au adus rămăşiţele acasă...”

Florin Călinescu, impresionat până la lacrimi la Românii au Talent, sezonul 11! Un artist de peste Prut l-a făcut pe marele actor să lăcrimeze

De impact. Florin Călinescu a dezvăluit secrete uriașe din PRO TV

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies