WOW

Doi pensionari din Dej, surprinsi in timp ce intretineau relatii sexuale in parc! Momentul a fost filmat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Doi pensionari din Dej, surprinsi in timp ce intretineau relatii sexuale in parc! Momentul a fost filmat
 
Doi pensionari au fost filmari in timp ce intretineau relatii intime, in Parcul Mare din Dej. 
 
Intamplarea a avut loc saptamana trecuta, dupa ce barbatul de 70 de ani si femeia de 61 de ani s-au cinstit bine la un bar din apropiere. Filmuletul, surprins de un trecator, a ajuns pe internet, iar politistii din Dej au efectuat cercetari pentru identificarea celor doi.
 
„Persoanele surprinse in timp ce intretineau relatii sexuale intr-un parc, din municipiul Dej, au fost identificate de catre politisti si sunt cercetate sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
 
 In urma activitatilor desfasurate de catre politistii din cadrul Politiei municipiului Dej, persoanele surprinse in timp ce intretineau relatii sexuale intr-un parc au fost identificate, stabilindu-se ca este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani si despre o femeie de 61 de ani, din Dej. In cauza se desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal.” se arata intr-un comunicat de presa al IPJ CLUJ, potrivit dejeanul.ro.
 

 
Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune