Drama prin care a trecut Grațiela de la Faimoși! Declarațiile emoționante ale lui Andrei Duban: „Nu ești niciodată pregătit să îți pierzi mama”

Andrei Duban a vorbit la FanArena despre drama prin care a trecut soția lui de la Survivor. Grațiela de la Faimoși și-a pierdut mama.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Survivor: Duban, drama prin care a trecut Grațiela de la Faimoși!
Survivor: Duban, drama prin care a trecut Grațiela de la Faimoși!


In articol:

Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, a trecut printr-o dramă uriașă. Puțini știu că frumoasa ctriță de la Faimoși și-a pierdut mama și încă are lacrimi în ochi când vorbește despre acel episod din viața ei.

„Este un subiect extrem de sensibil. Nu a avut o susținere din partea mamei, exact când avea nevoie mai mare. Eu am cunoscut-o după acest eveniment trist și, din păcate, după ce ne-am căsătorit, acum cinci ani de zile, am simțit și eu pe propria piele ce a simțit ea atunci când și-a pierdut mama.

Survivor: Duban, drama prin care a trecut Grațiela de la Faimoși!
Survivor: Duban, drama prin care a trecut Grațiela de la Faimoși!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Din păcate am aflat și eu pe pielea mea ce a simțit ea. Desigur, eu având o altă vârstă. Ai zice că aș gestiona mai bine situația, dar nu ești niciodată pregătit să îți pierzi mama. Ea niciodată nu se plânge, întotdeauna o motivează, ca toate lucrurile bune, premierele, rezultate fiului nostru să fie ca o certificare a faptului că toată educația primită de la mama ei, de la tatăl ei, de la părinți, nu a fost în zadar. Să știe că e un om adevărat”, a povestit Andrei Duban despre soția lui, Grațiela de la Faimoși.

Citeste si: Încă un scandal la Survivor! Ghiță le pune la punct pe Asiana și pe Elena de la Faimoși: „Taci când vorbesc eu”

Survivor: Duban, drama prin care a trecut Grațiela de la Faimoși!
Survivor: Duban, drama prin care a trecut Grațiela de la Faimoși!

Andrei Duban povestește cum este Grațiela de la Faimoși acasă

„Grațiela nu este în niciun fel cum este în aceste imagini. Nu este așa! Ea este sensibilă, sunt niște energii acolo care ei nu îi fac bine. Simt pe ea. Nu numai că a slăbit, dar psihic nu este liniștită, pentru tot acest frecuș, pentru tot acest atac permanent.

Ea este ludică, ea este histrionică, mi-e foarte greu să vorbesc despre ea. Aud de la Ruby, de la Augustin, de la cei care au ieșit de acolo, că la fel era la început în camp”, a mai spus Andrrei Duban despre frumoasa lui soție, Grațiela de la Faimoși.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Larisa o face praf pe Bianca de la ”Puterea Dragostei” după apariția filmulețelor explicite! ”Livian o să îi ia apărarea și se vor despărți” VIDEO EXCLUSIV

Iubita Faimosului Yamato, goală pușcă pe Internet! Imagini prea fierbinți cu Miruna

Leacul minune în sezonul rece. Te protejază mai bine decât un medicament. Cum îl folosim corect

Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama ei oarbă! ”E grav și nu știu ce să fac, este unica persoană pe care o am pe lume”

Livian, primele explicații despre Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut imaginile compromițătoare: „Sunt lovit. Simt...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies